Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9,3 score 100% aanbeveling

Anderhalve meter-samenleving

Ontzorgen

Mondial Movers Projectmanagement is een samenwerkingsverband tussen Mondial Movers en diverse specialisten (waaronder Marts projectmanagement) die samen uw organisatie volledig kunnen ontzorgen. Wij staan klanten bij op het gebied van verhuis-, huisvesting- en algemeen management. Dit kan in combinatie met de daadwerkelijke verhuizing, maar het kan ook als onafhankelijke dienstverlening worden ingezet.

Anderhalve meter werkplek

In de anderhalve meter-samenleving zullen (middelbare) scholen, hogescholen, universiteiten en bedrijven zich goed voor moeten bereiden op het moment dat zij open mogen en er weer op locatie gewerkt mag worden.
De projectmanagers van Mondial Movers zijn inventief en kunnen u volledig ondersteunen bij het herinrichten uw locatie. Zo kunnen wij nieuwe indelingstekeningen maken voor  alle ruimtes in uw pand waardoor het voor medewerkers mogelijk om voldoende afstand tot elkaar te bewaren. Onze ICE-verhuizers zorgen vervolgens voor de interne verhuizing. ICE is de afkorting voor: ict-verhuizing, cablemanagement en ergonomisch advies. Dit houdt in dat onze verhuizers alle apparatuur op correcte wijze verhuizen, aansluiten en de bekabeling professioneel ordenen. Daarnaast worden de werkplekken ergonomisch goed ingesteld.

Verder kunnen wij het volgende voor u verzorgen:

  • Plexiglas tussen de werkplekken en bij de balies
  • Route / signering: looproutes maken en duidelijk aangeven
  • Inzet van onze floormanager: een soort ‘huismeester’ die waarborgt dat alle medewerkers en bezoekers de regels naleven
  • Thuiswerkplek: door de nieuwe regels zal het niet voor iedereen mogelijk zijn om tegelijkertijd op kantoor te werken. Wij kunnen de ergonomische werkplek van kantoor naar de medewerkers thuis verhuizen
  • Opslag: met 25 locatie in heel Nederland is er altijd een veilige en goed geconditioneerde opslagruimte in de buurt om het overtollige meubilair voor korte of langere tijd op te slaan.

Extra facilitaire ondersteuning tijdens coronacrisis

In deze tijden kan het een uitdaging zijn om uw organisatie draaiende te houden. Om te voorkomen dat de werkzaamheden (deels) stil komen te liggen doordat uw personeel niet volledig beschikbaar is, kan Mondial Movers uw organisatie ondersteunen als het gaat om facilitaire of huisvestingsvraagstukken. Wij hebben ervaren professionals klaar staan die voor korte of langere periode inzetbaar zijn op uw locatie. Het resultaat: het werk blijft doorgaan en wij zorgen voor een veilige werkomgeving.

Wat kunnen onze professionals voor u betekenen?
Projectmanager: helpt uw organisatie in deze hectische tijd met het optimaliseren van de werkprocessen en het draaiende houden van projecten.

FM-manager: voor het (tijdelijk) herinrichten van uw facilitaire organisatie en ter ondersteuning bij facilitaire aanbestedingen.

Servicemedewerker / handyman: voor het uitvoeren van klein technisch onderhoud en het begeleiden van storings- en servicemonteurs. Fungeert als aanspreekpunt voor uw medewerkers.

Mondial Movers volgt bij het uitvoeren van haar werkzaamheden de richtlijnen van het RIVM.