Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 0% aanbeveling

Anderhalve meter-samenleving

Ontzorgen

Onze samenleving veranderde ingrijpend nadat de coronacrisis in Nederland uitbrak. Met alle richtlijnen vanuit de overheid staan bedrijven, overheidsinstellingen en scholen ineens voor grote uitdagingen. Mondial Movers heeft in deze periode haar dienstverlening uitgebreid om klanten zoveel mogelijk te ondersteunen.

Thuiswerkplek

De nieuwe maatregelen brachten direct grote uitdagingen met zich mee. Zo werken veel mensen, op advies van de overheid, vanuit huis. Waar er op kantoor een ergonomisch gezonde werkplek is voor medewerkers, is dit thuis vaak niet het geval en is het improviseren met de middelen die er zijn. Mondial Movers ziet het belang in van een gezonde werkplek en heeft inmiddels voor diverse bedrijven en overheidsinstellingen de werkplek van kantoor naar huis verplaatst. Een ergonomische werkplek voorkomt tenslotte fysieke klachten.

Anderhalve meter werkplek

Het is echter niet voor iedereen mogelijk om vanuit huis te werken. Daarom zullen organisaties aanpassingen moeten doen om volgens de richtlijnen van de overheid te kunnen werken.
De projectmanagers van Mondial Movers zijn inventief en kunnen u volledig ondersteunen bij het herinrichten uw locatie. Zo kunnen wij nieuwe indelingstekeningen maken voor  alle ruimtes in uw pand waardoor het voor medewerkers mogelijk is om voldoende afstand tot elkaar te bewaren.
Onze ICE-verhuizers zorgen vervolgens voor de interne verhuizing. ICE is de afkorting voor: ict-verhuizing, cablemanagement en ergonomisch advies. Dit houdt in dat onze verhuizers alle apparatuur op correcte wijze verhuizen, aansluiten en de bekabeling professioneel ordenen. Daarnaast worden de werkplekken ergonomisch goed ingesteld.

Verder kunnen wij het volgende voor u verzorgen:

  • Plexiglas tussen de werkplekken en bij de balies
  • Route / signering: looproutes maken en duidelijk aangeven
  • Inzet van onze floormanager: een soort ‘huismeester’ die waarborgt dat medewerkers en bezoekers de regels naleven
  • Opslag: met 25 locaties in heel Nederland is er altijd een veilige en goed geconditioneerde opslagruimte in de buurt om het overtollige meubilair voor korte of langere tijd op te slaan.
anderhalve meter-samenleving

Extra facilitaire ondersteuning tijdens coronacrisis

In deze tijden kan het een uitdaging zijn om uw organisatie draaiende te houden. Om te voorkomen dat de werkzaamheden (deels) stil komen te liggen doordat uw personeel niet volledig beschikbaar is, biedt Mondial Movers extra facilitaire ondersteuning. Wij hebben ervaren professionals klaar staan die voor korte of langere periode inzetbaar zijn op uw locatie. Het resultaat: het werk blijft doorgaan en wij zorgen voor een veilige werkomgeving.

Wat kunnen onze professionals voor u betekenen?
Projectmanager: helpt uw organisatie in deze hectische tijd met het optimaliseren van de werkprocessen en het draaiende houden van projecten.

FM-manager: voor het (tijdelijk) herinrichten van uw facilitaire organisatie en ter ondersteuning bij facilitaire aanbestedingen.

Servicemedewerker: voor het uitvoeren van klein technisch onderhoud en het begeleiden van storings- en servicemonteurs. Fungeert als aanspreekpunt voor uw medewerkers.