Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuw: videotaxatie bij Mondial Movers (7 dagen per week)

Verhuisbedrijf Mondial Movers breidt haar dienstverlening uit en geeft klanten vanaf nu ook de mogelijkheid om (zeven dagen in de week) een videotaxatie uit te laten voeren. Een ideale optie voor mensen die overdag geen tijd hebben om een taxateur te ontvangen. Mondial Movers heeft, als eerste verhuisbedrijf in Nederland, hiervoor een samenwerkingscontract getekend met Gobuzzsurvey.

videotaxatie Gobuzzsurvey

Tom Stuij van Mondial Movers en Menno Martens van Gobuzzsurvey.

Mondial Movers is een Erkende Verhuizer en heeft vestigingen door het hele land. Met de slogan ‘de vriendelijke verhuizer’ wordt continu gezocht naar nieuwe mogelijkheden om klanten nog beter van dienst te zijn. Tijdens een bezoek aan The Movers and Storers show bij Birmingham, kwam een vertegenwoordiging van Mondial Movers in contact met Gobuzzsurvey. Dit bedrijf is gevestigd in Londen. Zij ontwikkelden een app waarmee op klantvriendelijke wijze een professionele videotaxatie uitgevoerd kan worden. Gobuzzsurvey werkt hier in Engeland al een aantal jaar mee. Mondial Movers is het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat nu ook met dit gebruiksvriendelijke programma gaat werken.

Klantvriendelijk

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Een taxateur stuurt via de mail en sms een link naar de klant waarmee de klant een app kan downloaden. Dit kan via de App Store of Google Play Store. Er wordt een afspraak gemaakt voor een tijdstip waarop de videotaxatie plaatsvindt. Op dat moment belt de taxateur via deze app (uiteraard met een camerafunctie) met de klant en kan de taxatie beginnen. De klant loopt met zijn telefoon (of tablet) door elke kamer van de woning en laat zien wat er allemaal verhuisd moet worden. De taxateur stelt vragen tijdens de rondleiding om alle benodigde informatie te krijgen. Aan het eind kan de verhuisspecialist het filmpje terug kijken en een inventarislijst invullen om het volume te bepalen. Vervolgens kan er vrij snel een offerte worden gemaakt voor de klant.

Videotaxatie

Een videotaxatie is een ideale optie voor klanten die graag ’s avonds of in het weekend een afspraak in willen plannen. Maar ook voor klanten die in het buitenland wonen is dit dé manier om een goede indicatie te geven van het volume. Voor verhuisbedrijven is het ideaal omdat zij een klant sneller van dienst kunnen zijn. Bovendien is het na afloop mogelijk om via de app aanvullend foto’s door te sturen (mocht dat nodig zijn).

Menno Martens werkt bij Gobuzzsurvey en verzorgt al jaren op deze manier videotaxaties in Engeland. “Klanten ervaren het als zeer prettig dat deze mogelijkheid er is. Het is erg klantvriendelijk om de mogelijkheid voor een professionele videotaxatie te bieden: klanten kunnen nu ook buiten kantoortijden, en zelfs in het weekend, een taxatie uit laten voeren.” Menno heeft de afgelopen tijd cursussen gegeven aan de taxateurs van Mondial Movers, zodat zij hiermee aan de slag kunnen. Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, is erg enthousiast over de mogelijkheden: “De videotaxatie is nadrukkelijk een toevoeging op de al bestaande dienstverlening van Mondial Movers. Dat betekent dat klanten die graag persoonlijk bezoek ontvangen, daar uiteraard op kunnen blijven rekenen.”