Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bliksembezoek aan Movers and Storers show in Birmingham

Een delegatie vanuit de Mondial Verhuisbedrijven heeft een bezoek gebracht aan de bekende Movers and Storers Show in Bruntingthorpe bij Birmingham. Dit evenement werd voor de tiende keer gehouden.

Bezoek aan The Movers and Storers Show

De aanwezige exposanten gaven inzicht in de laatste ontwikkelingen op verhuisgebied. Er was vooral veel aandacht voor automatisering en verbruiksartikelen. Maar op de show werden ook tal van complete verhuiswagens getoond.

De delegatie vanuit Mondial Movers bestond uit (van rechts naar links op de foto): John van Buuren van Mondial Joh. Van Buuren en Zn uit Delft, Paul van den Elzen van Mondial Vlugo Verhuizingen uit Den Bosch, Henk en Gert Kattenberg van Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet, Lauwrens de Jong van Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer, Marc van den Elzen van Mondial Vlugo Verhuizingen, Peter Strang van Mondial Eduard Strang Verhuizingen uit Vught en Tom Stuij, de algemeen directeur van Mondial Movers.

De foto is gemaakt door Charlotte Parslow, organisator van de show. Zij gaf aan erg blij te zijn met de belangstelling uit Nederland.

Verhuismarkt

In september werd er ook een beurs in het buitenland bezocht. Toen bracht een delegatie van de Mondial Movers verhuisbedrijven een bezoek aan de MöLo in het Duitse Kassel. Dit om de stand van zaken op de Duitse verhuismarkt te inventariseren.