Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer uit Nunspeet genomineerd voor TLN Ondernemersprijs 2017

Mondial Kattenberg Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer van de Veluwe, is genomineerd voor de TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorie ‘Midden’.

verhuizer nominatie tln ondernemersprijs mondial movers

TLN (Transport en Logistiek Nederland) is de branchevereniging van de transportsector en zij behartigd de belangen van de leden en vertegenwoordigd de branche naar buiten.

Als verhuizer onderscheidt Mondial Kattenberg Verhuizingen zich als apotheker onder de vervoerders. De verhuizer is in te schakelen voor verhuizingen, zowel particulier als zakelijk, en voor allerlei aanvullende dienstverlening.

Ook op het gebied van transport heeft de verhuizer wagens met laad- en loskraan en verschillende distributiemogelijkheden. Hetgeen de diversiteit van de genomineerde aangeeft. Desalniettemin is het motto in de gehele bedrijfsvoering hetzelfde:  ‘het vertrouwen van de klant waarmaken’.

Tweede finaleplaats voor vriendelijke verhuizer

In 2012 was Mondial Movers al trots dat de Mondial Aad de Wit Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer in Amsterdam, genomineerd werd voor de TLN Ondernemersprijs 2012.

Nog groter was de blijdschap toen tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland in de Amsterdam Convention Factory de winnaars bekend werden gemaakt. Mondial Aad de Wit Verhuizingen mocht zich toen de trotse winnaar noemen in de categorie ‘Klein’.

Uitreiking TLN Ondernemersprijs 2017

Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft in de categorie ‘Midden’ concurrentie van Transport Arie Kreuk B.V. en BKS Logistieke Dienstverlening.

Alle finalisten zijn beoordeeld op criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met medewerkers en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf.

Volgens TLN  onderscheiden de finalisten zich aantoonbaar op een positieve manier in de mobiliteit, transport en logistiek. De genomineerde bedrijven zijn een voorbeeld voor de branche.

Gert Kattenberg, algemeen directeur van de vriendelijke verhuizer uit Nunspeet, is trots en vereerd met de nominatie. “Juist het aspect de klant totaal te ontzorgen, daar zijn wij al sinds 1904 mee bezig, dat zit ons echt in de genen”.

Wij hopen dat Mondial Kattenberg Verhuizingen, tijdens het TLN Jaarcongres op zaterdag 26 november 2016, gekroond wordt tot winnaar van de TLN Ondernemersprijs. Maar natuurlijk is alleen al het genomineerd zijn een feestelijke gebeurtenis.