Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

TLN Ondernemersprijs 2012 voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen

TLN Ondernemersprijs 2012 voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen

Amsterdam – Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft op zaterdag 26 november de TLN Ondernemersprijs 2012 in de categorie klein gewonnen. Tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN) in de Amsterdam Convention Factory hebben de winnaars uit handen van de minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen, de prijs uitgereikt gekregen.

Dit jaar zijn de prijzen uitgereikt aan transportbedrijven en logistieke dienstverleners met uitzonderlijke prestaties op het vlak van kwaliteitsverbetering en Milieu, Veiligheid en Ondernemerschap (MVO). Volgens de jury is Mondial Aad de Wit Verhuizingen een terechte winnaar wegens hun creatieve manier van ondernemerschap. Zo is het verhuisbedrijf onder andere actief bij projecten zoals de inschuifwoning en hadden zij in oktober 2011 de wereldprimeur van de eerste volledig elektrische verhuiswagen.

De Mondial Movers vestiging voor Amsterdam weet op een vooruitstrevende wijze het MVO toe te passen in de dagelijkse bedrijfsuitvoering. In heeft 2008 heeft Mondial Aad de Wit Verhuizingen kwaliteitsverbeteringen binnen de transportsectorMondial Movers Aad de Wit verhuizingen EMG Lid weten door te voeren door de introductie van het CO2-neutraal verhuizen door compensatie. Hetgeen nu, in 2011, als norm geldt voor alle Erkende Verhuizers.

De directieleden Carel Kuijper en Jan Laan zijn bijzondere trots op deze Ondernemersprijs van TLN. Tijdens de uitreiking van afgelopen zaterdag benadrukte Jan Laan dat het hele team van Mondial Aad de Wit Verhuizingen bijdraagt aan de bijzondere resultaten die het verhuisbedrijf telkens weet te behalen.

In totaal zijn er vier winnaars bekend gemaakt. Mondial Aad de Wit Verhuizingen in de categorie klein, De Rooy Transport en Pot Verhuizingen in de categorie middelgroot en Transportbedrijf Wim Bosman in de categorie groot.

TLN Ondernemersprijs 2012 voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen