Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer terug naar de basisschool

De Mondial Movers vestiging uit Beugen (Boxmeer), verhuizer Mondial Van Dijk Verhuizingen, heeft voor het begin van het nieuwe jaar Basisschool De Schelven verhuisd naar het gebouw van de Weijerhof in Boxmeer.

verhuizer mondial movers basisschool

Foto: Tom Oosthout

In de week voor de kerstvakantie is de basisschool in samenwerking met de verhuizer al druk bezig geweest om alle verhuisdozen in te pakken en de spullen gereed te maken voor het vervoer naar de nieuwe locatie. Deze verhuizing is onderdeel van het fusieproces van Boxmeerse scholen, waarmee de basisscholen De Schelven en Weijerhof onder één dak worden samengebracht.

Op 14 en 17 december 2015 heeft de basisschool alle spullen ingepakt voor de eerste grote verhuisdag op vrijdag 18 december, waarvoor de leerlingen een dag vrij hebben gekregen. Op maandag 21 december zijn de laatste spullen door Mondial Van Dijk Verhuizingen overgebracht naar de Weijerstraat 2 in Boxmeer, het nieuwe adres van de basisschool.

Maandag 4 januari ’16 verzamelden alle leerlingen en ouders zich om 8.30 uur op de oude locatie om feestelijk afscheid te nemen. Met een speciale schoolbus kwamen de leerlingen vervolgens met nieuwsgierige blikken aan op het nieuwe adres. Met veel enthousiasme renden de kinderen naar binnen om hun nieuwe schoolgebouw te bekijken. Dit feestelijk moment is vastgelegd en terug te kijken op de website van de basisschool.  Ook bevindt zich er een impressie van de uitgevoerde werkzaamheden van de verhuizers.

Met de fusie is het nieuwe jaar 2016 goed ingeluid en wij wensen alle leerlingen, directie en leraren veel plezierige leerjaren op de nieuwe locatie. Mondial Van Dijk Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer, kijkt terug op een succesvol project.