Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer brengt Puur Geluk

Mondial Centrum Verhuizingen, de Maastrichtse vestiging van Mondial Movers, speelde een kleine rol in het televisieprogramma Staatsloterij: Puur Geluk. In het televisieprogramma werd de jonge ontwerper Philippe Wijnen tijdens de Dutch Design Week 2015 verrast.

verhuizer mondial movers

In het feelgoodprogramma dat uitgezonden is op RTL 4 kan alles wat op het eerste gezicht ondenkbaar lijkt zomaar werkelijkheid worden. Een bijzonder cadeau, een prachtig gebaar of een onverwachte reünie tussen twee dierbaren: alles is mogelijk.

In samenwerking met Mondial Centrum Verhuizingen heeft het programma Staatsloterij: Puur Geluk jong ontwerper Philippe Wijnen uit Maastricht een dag bezorgd om nooit meer te vergeten. De verhuizer heeft ervoor gezorgd dat de kunstobjecten van Philippe Wijnen vervoerd en tentoongesteld konden worden tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

Nadat Philippe Wijnen vroeg in de ochtend vertrok vanuit Maastricht naar Eindhoven, om daar op speciale uitnodiging aanwezig te zijn, betrokken de vriendelijke verhuizers het huis van de kunstenaar. De kwetsbare kunstobjecten zijn uiterst zorgvuldig ingepakt in speciale verpakkingen en ingeladen in de verhuiswagen.

Geheel onwetend over wat er gebeuren ging is Philippe Wijnen als Mystery Guest ontvangen. Nog steeds verbaasd van de situatie ziet hij zijn eigen kunst onthuld worden onder ogen van veel nieuwsgierige belangstellenden. Een verrassing die door Staatsloterij; Puur Geluk georganiseerd is en waar Mondial Centrum Verhuizingen haar steentje aan bijgedragen heeft.

Een stukje van de uitgezonden aflevering is terug te vinden op Youtube. Robert van Maasakker, directeur van Mondial Centrum Verhuizingen, heeft een opname gemaakt van de uitzending toen iedereen nieuwsgierig voor de televisie zat te wachten.

IMG_3571.MOV