Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer ondersteunt Kringloop Zuid

Mondial Centrum Verhuizingen en Kringloop Zuid, de duurzame kringloop in Zuid-Limburg werken samen om overtollige spullen te behouden en aan te bieden voor hergebruik. De vriendelijke verhuizer uit Maastricht stelt hier een speciale Kringloop Zuid-doos voor ter beschikking.

verhuizer kringloopdoos mondial movers

Iedere verhuizing is een goed moment om een (grote) opruiming te houden. De hele inboedel passeert immers de handen van de verhuizer. In praktijk blijkt dat deze spullen vaak te snel weggegooid of gestort worden, juist ook de spullen die nog in goede staat verkeren. Deze spullen zijn nog goed te hergebruiken en kunnen zonder problemen een tweede leven krijgen.

De Kringloop Zuid-doos is dan ook een goed initiatief om juist deze spullen te verzamelen bij iedere verhuizing die Mondial Centrum Verhuizingen uitvoert. Bij elke verhuizing kunnen nog goed bruikbare overtollige spullen in de kringloopdoos verzameld worden, waarna de verhuizer ervoor zorgt dat de volle dozen bij Kringloop Zuid in Maastricht terecht komen. Ook grote spullen zoals banken of kasten mogen door Mondial Centrum Verhuizingen voor hergebruik worden aangeboden.

Met de samenwerking tussen de Kringloop Zuid en Mondial Centrum Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer, worden de sociaal- maatschappelijke doelstellingen van beide organisaties ondersteunt. De verwachting is dat de Kringloop Zuid-doos jaarlijks meer dan 6000 kilo kringloopspullen uit het afval zal houden.

De kringloopdoos wordt niet alleen in Limburg gebruikt, ook andere kringlooporganisaties zetten de kringloopdoos in, in samenwerking met de lokale Mondial Verhuisbedrijven. Meer informatie vindt u op deze pagina.