Internationaal verhuisbedrijf

Internationaal verhuisbedrijf Mondial Movers opereert vanuit 28 vestigingen door het hele land en er worden wekelijks verhuizingen uitgevoerd door, van en naar landen in Europa.

Internationaal Verhuizen Hamburg

Door de grootte van ons internationaal verhuisbedrijf is het mogelijk om al snel te voldoen aan uw wens, ook als uw verhuizing niet zo heel groot is en er gecombineerd kan worden om op die manier de prijs voor u aantrekkelijk te houden. Er is geen verhuisbedrijf in Nederland dat iedere week weer en het hele jaar rond, zoveel bestemming bezoekt.

Op de website van Mondial Movers International vindt u altijd een overzicht van combinatieritten die de komende weken worden uitgevoerd.

Voor overzee-verhuizingen is er een in tientallen jaren opgebouwd netwerk van agenten / verhuisbedrijven beschikbaar. Door onderling vertrouwen en kennis van elkaars kunde wordt er internationaal samengewerkt om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De medewerkers van de Mondial Verhuisbedrijven worden over uw wensen en de specifieke mogelijkheden rondom uw verhuizing geïnformeerd door het team van Mondial Movers International. Barbara Monnier is uw aanspreekpunt en zij zal u informeren en antwoord geven op uw vragen.