Internationaal verhuisbedrijf

Mondial Movers

Internationaal verhuisbedrijf Mondial Movers opereert vanuit 27 vestigingen door het hele land. Wekelijks worden er verhuizingen uitgevoerd door, van en naar landen in Europa.

Internationaal Verhuizen Hamburg

Door de grootte van ons internationaal verhuisbedrijf is het mogelijk om al snel te voldoen aan uw wens. Ook als uw verhuizing niet zo heel groot is en er gecombineerd kan worden om op die manier de prijs voor u aantrekkelijk te houden.

Er is geen verhuisbedrijf in Nederland dat iedere week weer en het hele jaar rond, zoveel bestemming bezoekt.

Combinatieritten

De voordelen van combinatieritten of groepageritten is het groeperen van verschillende zendingen binnen één verhuiswagen, rit of zeecontainer. Op deze manier worden de zendingen optimaal gevuld en hierdoor ontstaat er voor u een voordelige manier van internationaal verhuizen.

Op de website van Mondial Movers International vindt u altijd een overzicht van combinatieritten die de komende weken worden uitgevoerd.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Internationaal verhuisbedrijf

Voor overzee-verhuizingen is er een in tientallen jaren opgebouwd netwerk van agenten / verhuisbedrijven beschikbaar. Door onderling vertrouwen en kennis van elkaars kunde wordt er internationaal samengewerkt om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De medewerkers van de Mondial Verhuisbedrijven worden over uw wensen en de specifieke mogelijkheden rondom uw verhuizing geïnformeerd door het team van Mondial Movers International. Barbara Monnier is uw aanspreekpunt en zij zal u informeren en antwoord geven op uw vragen.

Internationaal verhuizen met een Erkende verhuizer

Alle Mondial verhuisbedrijven zijn een erkende verhuizer dit geeft u meerdere zekerheden wanneer u verhuist.

Mondial Movers is lid van de EMG (European Moving Group), IAM en FIDI. Wat een samenwerkingsverband is van verhuisbedrijven wereldwijd.

Deze kwaliteiten verzekeren u dat uw internationale verhuizing in goede handen is.