Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Internationaal verhuisbedrijf

Internationaal verhuisbedrijf Mondial Movers opereert vanuit 27 vestigingen door het hele land. Wekelijks worden er verhuizingen uitgevoerd door, van en naar landen in Europa.

Internationaal verhuizen met Mondial Movers

Door de grootte van ons internationaal verhuisbedrijf is het mogelijk om al snel te voldoen aan uw wens. Ook als uw verhuizing niet zo heel groot is en er gecombineerd kan worden om op die manier de prijs voor u aantrekkelijk te houden.

Er is geen verhuisbedrijf in Nederland dat iedere week weer en het hele jaar rond, zoveel bestemming bezoekt.

Voordelig verhuizen met Combinatieritten

De voordelen van combinatieritten of groepageritten is het groeperen van verschillende zendingen binnen één verhuiswagen, rit of zeecontainer. Op deze manier worden de zendingen optimaal gevuld en hierdoor ontstaat er voor u een voordelige manier van internationaal verhuizen.

Op de website van Mondial Movers International vindt u altijd een overzicht van combinatieritten die de komende weken worden uitgevoerd.

Internationaal verhuisbedrijf Mondial Movers

Voor overzee-verhuizingen is er een in tientallen jaren opgebouwd netwerk van agenten / verhuisbedrijven beschikbaar. Door onderling vertrouwen en kennis van elkaars kunde wordt er internationaal samengewerkt om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De medewerkers van de Mondial Verhuisbedrijven worden over uw wensen en de specifieke mogelijkheden rondom uw verhuizing geïnformeerd door het team van Mondial Movers International. Barbara Monnier en haar collega’s zijn uw aanspreekpunt en zij zullen u informeren en antwoord geven op uw vragen.

Internationaal verhuizen met een Erkende verhuizer

Alle Mondial verhuisbedrijven zijn lid van de brancheorganisatie erkende verhuizer dit geeft u meerdere zekerheden wanneer u verhuist, zoals dat uw verhuizing standaard is verzekerd en dat ons professioneel verhuispersoneel goed is opgeleid.

Bovendien is Mondial Movers ook lid van de EMG (European Moving Group) en de IAM (International Association of Movers). Wat een samenwerkingsverband is van professionele verhuisbedrijven over de hele wereld.

Deze kwaliteiten verzekeren u dat uw internationale verhuizing in goede handen is.

Wilt u meer informatie of weten hoe duur uw internationale verhuizing is? Vrijblijvend contact met Mondial Movers

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]