Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Over Mondial Movers

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, is een landelijke verhuisorganisatie met een breed dienstenpakket. Wij verzorgen verhuizingen voor particulieren, zakelijke klanten, zorginstellingen en coördineren internationale verhuizingen. Daarnaast kunnen we op facilitair niveau ondersteuning bieden, zoals projectmanagement en handymanwerkzaamheden. Bovendien hebben al onze vestigingen opslagfaciliteiten.

Koploper MVO Nederland

Voor Mondial Movers is maatschappelijk verantwoord ondernemen het uitgangspunt in haar denk- en werkwijze. De afgelopen jaren zijn we vooruitstrevend geweest op het gebied van onder meer elektrisch verhuizen, social return on investment en duurzaamheid.
Mondial Movers is door haar inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen lid van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Dit is een netwerk waar alleen de meest ambitieuze ondernemers toe mogen treden. Daarnaast is Mondial Movers in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming.

Lees meer over ons MVO-beleid.

Familiebedrijven

Mondial Movers werd in 1991 opgericht door 8 verhuisbedrijven die besloten om hun krachten te bundelen. De afgelopen jaren is de organisatie succesvol gegroeid naar 19 deelnemende bedrijven met in totaal 25 vestigingen in heel Nederland. Een groot aantal van de vestigingen zijn familiebedrijven en kennen een lange geschiedenis van tientallen of soms zelfs al meer dan honderd jaar. Met onze passie en jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit en goede dienstverlening. Door onze krachten te bundelen hebben we ons de afgelopen jaren ontwikkeld naar een veelzijdige verhuisorganisatie en kunnen we onze klanten volledig ontzorgen.

Erkende Verhuizers

Alle Mondial Movers bedrijven zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dat betekent dat de verhuisbedrijven voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit, consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu. Erkende Verhuizers worden regelmatig onafhankelijk getoetst om het predicaat te kunnen behouden. Hiermee wordt de kwaliteit gegarandeerd.

Kwaliteit

Mondial Movers voldoet verder aan alle kwaliteitsnormen en heeft certificaten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (ISO 26000), kwaliteitsbeleid (ISO 9001), milieubeleid (ISO 14001) en arbo-veiligheid (ISO 45001). Daarnaast heeft Mondial Movers een goed personeelsbeleid hoog in het vaandel staan. Daarvoor is zij gecertificeerd volgens het programma ‘Investors in People’. Tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten!

De Mondial Movers familie. Foto: Storytime Media

Jaarverslag

Mondial Movers brengt tweejaarlijks verslag uit van het gevoerde beleid en de gerealiseerde plannen. 

Jaarverslag 2016 en 2017 (PDF)

Jaarverslag 2013 en 2014 (PDF)

Jaarverslag 2012 (PDF)

Jaarverslag 2011 (PDF)

Jaarverslag 2010 (PDF)

Jaarverslag 2009 (PDF)