Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Internationaal verhuizen in coronatijd: Mondial Movers is uw gids

Bij een internationale verhuizing komt er veel op u af, zeker nu er in ieder land verschillende maatregelen zijn in verband met de bestrijding van het coronavirus. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw bestemming? De professionals van Mondial Movers staan voor u klaar om u te helpen bij de verhuizing.  

verhuizen in coronatijd

Overzee verhuizen

Mondial Movers heeft jarenlange ervaring met internationaal verhuizen en heeft daardoor wereldwijd een groot netwerk van agenten waar wij contact mee onderhouden. Op dit moment is het mogelijk om overzee te verhuizen. Wij hebben de afgelopen weken bijvoorbeeld mensen verhuisd naar Canada, Amerika en Australië. En voor de komende tijd hebben wij verhuizingen op de planning staan naar Canada en Amerika.
Wij bekijken per land hoe de situatie is en begeleiden uw verhuizing gedurende het hele traject, inclusief het regelen van de papieren bij de douane. Verhuizen in coronatijd is dus zeker mogelijk.

Opslag

Verhuizen binnen Europa is momenteel, door de verschillende lockdowns per land, een ander verhaal. Mocht uw verhuizing momenteel (nog) niet mogelijk zijn door de maatregelen, dan kunt u ervoor kiezen om uw inboedel in opslag te laten plaatsen. Mondial Movers is een landelijke verhuisorganisatie met 25 vestigingen in heel Nederland, waardoor er altijd een opslaglocatie bij u in de buurt is.
Zodra de regels in het land van uw bestemming versoepelen en uw verhuizing mogelijk is, zullen we deze in overleg met u zo snel mogelijk in gang zetten.

Erkende verhuizer

Onze Mondial-bedrijven hebben allemaal het predicaat Erkende Verhuizer waardoor kwaliteit is gegarandeerd. Dat betekent onder meer dat onze verhuizers de opleiding tot ‘export packer’ hebben gevolgd, waarmee zij uw inboedel op de juiste manier inpakken zodat deze na een lange reis in goede staat op uw nieuwe adres uitgepakt kan worden.
Verhuist u vanuit een ander Europees land naar Nederland toe? Wij hebben in ieder land betrouwbare partners, die uw goederen kunnen opslaan, totdat wij deze weer mogen ophalen om naar Nederland te vervoeren.   

Videotaxatie

Heeft u plannen voor een internationale verhuizing en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunt u bij ons eenvoudig een videotaxatie uit laten voeren. Via een professionele app kan onze taxateur op afstand met u meekijken. U laat met de camera van uw telefoon de kamers in uw woning zien. Aan de hand daarvan stelt onze taxateur binnen een kort tijdsbestek een vrijblijvende offerte op.

Neem voor meer informatie contact op met Alejandra van Amersfoort, Niecky de Liefde, of Alice Syropolous via [email protected]