Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Thuis vanwege corona? Kies voor een videotaxatie!

Heeft u een afspraak gepland voor een taxatie voor uw verhuizing, of was u van plan om deze de komende weken in te plannen? Dan kunt u bij Mondial Movers de taxatie op afstand via een professionele video-app uit laten voeren. Een ideale optie voor klanten die door omstandigheden geen mensen thuis kunnen ontvangen.

Mondial Movers was drie jaar geleden de eerste verhuisorganisatie in Nederland die een samenwerking aanging met Gobuzzsurvey, een bedrijf uit Londen dat een app ontwikkelde waarmee op professionele en betrouwbare wijze een (vrijblijvende) videotaxatie uitgevoerd kan worden. Gobuzzsurvey werkt hier al een aantal jaren mee.

Videotaxatie voor uw verhuizing

Hoe werkt de app? Heel eenvoudig! Allereerst wordt er door Mondial Movers een datum en tijdstip afgesproken voor de taxatie. Zodra dit bekend is nemen wij contact op met Gobuzzsurvey en krijgt de klant per e-mail een link toegestuurd waarmee de app gedownload kan worden. Dit kan via de App Store of Google Play Store. Taxaties kunnen overigens ook in de avonduren of in het weekend gepland worden. Er werkt zowel een Nederlandstalige als Engelstalige taxateur bij Gobuzzsurvey.

App

Op het afgesproken tijdstip belt de taxateur via de app met de klant en kan de taxatie beginnen. De klant loopt met zijn telefoon (of tablet) door elke kamer van de woning en laat zien wat er allemaal verhuisd moet worden. De taxateur stelt vragen tijdens de rondleiding om alle benodigde informatie te krijgen. Hiermee kan er snel een inventarislijst ingevuld worden om het volume te bepalen en een offerte te sturen.
Zodra er een offerte geboekt wordt, zal de verhuizing uiteraard uitgevoerd worden door Mondial Movers. Deze landelijke verhuisorganisatie heeft 25 vestigingen in Nederland.

Lees meer over de maatregelen die Mondial Movers neemt in de strijd tegen het coronavirus.

videotaxatie