Verhuizen Apeldoorn

Mondial Movers

Verhuizen naar of in Apeldoorn doet u met lokaal verhuisbedrijf Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer. Of het nu gaat om enkele stukken inboedels of grote projectverhuizingen Mondial Movers heeft de vakmensen in huis om uw verhuizing naar alle tevredenheid uit te voeren.

Verhuizen naar Apeldoorn

Verhuisbedrijf Apeldoorn

Verhuizen in de regio Apeldoorn wilt u het liefst doen met een lokaal verhuisbedrijf welke bovendien lid is van de erkende verhuizers. Mondial Movers heeft vestigingen door heel Nederland en specifiek ook in Apeldoorn op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw verhuizing altijd kan worden uitgevoerd ook als u van Apeldoorn naar een andere regio of zelfs naar het buitenland wilt verhuizen.

Verhuizing naar uw wensen

Mondial Movers geeft u de vrijheid om te kiezen hoe u wilt verhuizen. Wilt u ons uw inboedel laten inpakken of wilt u dit zelf doen? Of heeft u alleen een verhuiswagen met een professionele verhuizer nodig? Wij voeren uw verhuizing uit hoe u het zelf wilt.

Uw verhuizing verzekerd

Schade tijdens uw verhuizing u moet er niet aan denken. Gelukkig zijn de verhuizers van Mondial Movers vakmensen en proberen uw verhuizing schadeloos uit te voeren. Maar indien er schade voordoet dan is uiteraard ook dit goed verzekerd. Uw inboedel is standaard verzekerd voor schade, zelfs wanneer u zelf meehelpt met de verhuizing is dit ook verzekerd.

Opslag tijdens de verhuizing

Tijdens de verhuizing kan het mogelijk zijn dat u (tijdelijke) opslag nodig heeft, Mondial Movers heeft door heel Nederland opslaglocaties beschikbaar. Het verhuisbedrijf kan zelfs uw inboedel opslaan en wanneer het u uitkomt op locatie terugbrengen.

Heeft u interesse in een verhuizing neem dan nu vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier

Uw naam *
Plaats
E-mailadres *
Adres
Postcode
Telefoon
Uw bericht


Verhuistips

Vergeet ook niet onze handige checklist verhuizen of onze servicepagina verhuizen, u vindt hier verhuistips en handige instructievideo’s om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.