Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Hypotheker en Mondial Waaijenberg slaan handen ineen voor verhuisdozenactie

Verrassing! De Hypotheker in Ede bestaat 35 jaar en viert haar jubileum door klanten gratis verhuisdozen mee te geven. De actie is mogelijk gemaakt door een samenwerking met het lokale verhuisbedrijf in Ede: de Mondial Waaijenberg Groep.

verhuisdozenactie

De verhuisdozenactie loopt tot en met januari 2021 en is bedoeld voor klanten die geslaagd zijn in hun zoektocht naar een nieuwe woning. Aangezien De Hypotheker 35 jaar bestaat zijn er voor iedere klant maar liefst 35 verhuisdozen beschikbaar. De gratis verhuisdozen zijn een welkome aanvulling in de voorbereiding op de verhuizing. Alle ondersteuning in deze stressvolle tijd, waarin er veel geregeld moet worden, is van harte welkom. Het inpakken kan alvast beginnen!

Erkend Verhuizer

Met deze verhuisdozenactie heeft De Hypotheker een mooie manier gevonden om, ondanks de coronamaatregelen, haar jubileum op een gepaste manier te vieren. De Hypotheker heeft voor deze actie bewust gekozen voor een verhuisbedrijf uit dezelfde stad: de Mondial Waaijenberg Groep is een gevestigde naam in de regio van Ede. Als gecertificeerd Erkend Verhuizer kunnen klanten (zowel particulier als zakelijk) rekenen op een professionele en zorgvuldige uitvoering van hun verhuizing. Daar horen uiteraard ook gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede verhuisdozen bij om de inboedel optimaal te beschermen. Klanten kunnen ervoor kiezen om zelf in te pakken, maar kunnen ook maximaal ontzorgd worden en dit overlaten aan de professionals van de Mondial Waaijenberg Groep. Of het nu gaat om een verhuizing in Nederland, of een internationale verhuizing: in iedere fase van het verhuistraject is het mogelijk om ondersteund te worden.

Meer informatie over het verhuisbedrijf is te vinden op www.waaijenberg.nl