Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Particulier verhuizen

De beslissing om te gaan verhuizen kan voor de nodige spanning zorgen. Mondial Movers staat u graag ter zijde om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Met onze jarenlange ervaring en onze vakkundige medewerkers, kunnen wij uw verhuizing van A tot Z begeleiden.

Of het nu gaat om het uitvoeren van een complete verhuizing of alleen het verhuizen van de zware meubelstukken. Wij kunnen onze dienstverlening op uw individuele situatie afstemmen. Zo kunnen we bijvoorbeeld op uw verzoek al uw spullen zorgvuldig inpakken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw inboedel voor korte of langere periode op te slaan bij één van onze 25 vestigingen in Nederland.

Mondial Movers volgt bij de uitvoering van haar werkzaamheden de richtlijnen van het RIVM.

Handige verhuisdozen

Mondial Movers heeft, naast de reguliere verhuisdozen, diverse varianten om de inboedel zo efficiënt mogelijk te verhuizen.

  • Boekendoos: deze zijn klein van formaat en zijn een stuk steviger. Hiermee kunt u eenvoudig uw boeken inpakken, zonder het gevaar dat een verhuisdoos te vol wordt ingepakt en niet meer hanteerbaar is.
  • Garderobedoos: u kunt uw kleding op de hangertjes laten en rechtstreeks in de garderobedoos ‘hangen’. Met als extra voordeel dat uw kleding kreukvrij op uw nieuwe adres aankomt.
  • Barrel: groot genoeg om volumineuze lichte zaken in op te slaan en te beschermen. Tegenwoordig is de doos vaak in gebruik voor het inpakken van bijvoorbeeld dekbedden.

Montage en demontage

Mondial Movers heeft speciale handyman in dienst, die diverse werkzaamheden voor u uit kunnen voeren. Bijvoorbeeld als het gaat om montage en demontage van uw meubels, of het afhalen van de gordijnrails, lampen en schilderijen. Uiteraard worden deze items op het nieuwe adres weer gemonteerd of opgehangen. Kortom: wij zijn flexibel en kunnen u in elke situatie van dienst zijn.

Checklist verhuizen

Een goede planning is belangrijk bij een verhuizing. Wij hebben daarom alvast voor u een checklist gemaakt zodat u in de aanloop naar de verhuizing niets vergeet. U kunt alles eenvoudig afvinken van deze lijst!

Download de checklist voor uw verhuizing!

Over Mondial Movers

Mondial Movers is een samenwerkingsverband van 19 verhuisbedrijven, met in totaal 25 vestigingen, in heel Nederland. Dagelijks zijn we door het hele land bezig om onze klanten te ontzorgen. Verhuizen is namelijk veel meer dan alleen uw spullen van A naar B brengen. En dat beseffen wij heel goed. Onze medewerkers staan u graag ter zijde om te zorgen voor een soepele verhuizing.

Erkende Verhuizer

Alle Mondial bedrijven zijn gecertificeerd als Erkend Verhuizer, waarmee kwaliteit van dienstverlening is gegarandeerd. Daarnaast wordt er via de Organisatie voor Erkende Verhuizers een verzekering (Garantiecertificaat) aangevraagd voor uw particuliere verhuizing. Met deze verzekering worden er diverse garanties geboden voor een inboedelverhuizing binnen Nederland.