Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Tom Stuij spreekt over MVO verslaglegging bij Grant Thornton

MVO verslaglegging bij Grant Thornton

Op 22 april 2014 heeft Tom Stuij een presentatie gegeven aan een veertigtal medewerkers van Grant Thornton Accountants en Adviseurs. Samen met IT-Auditeur Arnold Westgeest is er tijdens een vaktechnische bijeenkomst in Alphen aan den Rijn, in een uur veel uitleg gegeven over de mogelijkheden van geïntegreerde verslaglegging. Arnold heeft dit vanuit de technische kant aangelicht, terwijl Tom’s presentatie natuurlijk over de dagelijkse gang van zaken bij Mondial Movers ging.

Integrated Reporting is voor Mondial Movers, als MVO koploper, een onderdeel van de normale dagelijkse praktijk. Het verhuisbedrijf heeft vanuit het toegepaste Rijnlandse Zakenmodel, alle mogelijkheden om volledig transparant te communiceren met stakeholders. Of het nu gaat om de financiële gegevens of het sociaal beleid, alles komt samen in de jaarverslagen zoals die door Mondial Movers worden gepresenteerd.

In 2011 en 2012 mocht Mondial Movers de Kristalprijs ontvangen als het meest transparante MKB-bedrijf van Nederland.

De aanwezige accountants gaven na afloop aan extra geïnformeerd te zijn door de aanstekelijke presentaties en nadat Tom ook nog aan iedere accountant een handgebreide Mondial Movers wintermuts kon overhandigen was de bijeenkomst meer dan geslaagd.

Eerder al hield Tom een serie presentaties voor de NBA, de beroepsvereniging van accountants in Nederland.