Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Technodiscovery Ede samen met Erkende Verhuizer Mondial Waaijenberg

Mondial Waaijenberg verhuizers ondersteunt Edese jeugd

Technodiscovery mondial movers
De bekende Mondial Kinderverhuisdoos in een opstelling bij TechnoDiscovery

TechnoDiscovery werkt ook dit jaar weer samen met Mondial Waaijenberg verhuizers, de vestiging van Mondial Movers in Ede.
De bedoeling van de organisatie TechnoDiscovery is om bezoekende kinderen moderne technologie te leren kennen en laten waarderen. Uiteindelijk doel is om de affiniteit onder de jeugd voor technische beroepen of bètastudies te vergroten. Het lukt alleen met steun van het bedrijfsleven om het hele jaar rond interessante activiteiten te organiseren in het eigen pand aan de Zandlaan in Ede.

Om deze reden stelt Mondial Waaijenberg verhuizers ook dit jaar weer een aanzienlijk aantal verhuismiddelen ter beschikking. Zelfs de organisatie voor Erkende Verhuizers heeft leermiddelen en folders aangeleverd.

Alles komt samen in een grote manifestatie in november 2013, wanneer basisschool-leerlingen worden uitgenodigd TechnoDiscovery te bezoeken en daar op de stands van de bedrijven kennis te maken met dat wat het bedrijfsleven de jeugd te bieden heeft.

Natuurlijk is de verhuisbranche aanwezig, want ook wij hebben straks de jeugd van nu nodig om de kwaliteit van dienstverlening te kunnen waarborgen.