Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Jurian verkozen tot STL Transport Talent 2020

Wat een verrassing! Jurian van der Laan is vanwege zijn inzet voor Mondial Oostland Verhuizingen én zijn prestaties op school verkozen tot STL Transport Talent 2020. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de verhuisbranche. Jaarlijks worden nieuwe talenten in het zonnetje gezet.

STL Talent

Jurian begon zijn loopbaan in de verhuisbranche in 2018 als stagiair bij Mondial Oostland Verhuizingen. Sindsdien ontwikkelde hij zich steeds verder. Zo behaalde hij zijn heftruck diploma en certificaten voor VCA en BHV. Binnenkort gaat het jonge talent op voor zijn CE-rijbewijs. De prijs van het Sectorinstituut is een mooie waardering voor zijn inspanningen!

De jury kiest de winnaar van deze award op basis van de vragenlijsten die de praktijkopleider en mentor invullen. Als STL Talent van het jaar ontving Jurian een cadeaucheque die hij kan besteden in zijn vakgebied. Bijvoorbeeld door het volgen van een slipcursus. Het team van Mondial Oostland Verhuizingen vierde de uitreiking op gepaste afstand met elkaar. Jurian heeft inmiddels een vaste aanstelling bij het bedrijf.

Sociaal ondernemen

Mondial Oostland Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Deze landelijke verhuisorganisatie heeft sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan. Sterker nog: alle Mondial-verhuisbedrijven zijn in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Daarmee laten ze zien een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Twee belangrijke doelen daarvan zijn onderwijs en duurzame werkgelegenheid. Mondial Movers neemt daarin haar verantwoordelijkheid. Daarom krijgt jong talent de mogelijkheid om de charme van het verhuisvak te ontdekken en zich verder te ontwikkelen in de praktijk.