Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9,3 score 100% aanbeveling

Jurian verkozen tot STL Transport Talent 2020

Wat een verrassing! Jurian van der Laan is vanwege zijn inzet voor Mondial Oostland Verhuizingen én zijn prestaties op school verkozen tot STL Transport Talent 2020. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de verhuisbranche. Jaarlijks worden nieuwe talenten in het zonnetje gezet.

STL Talent

Jurian begon zijn loopbaan in de verhuisbranche in 2018 als stagiair bij Mondial Oostland Verhuizingen. Sindsdien heeft hij zich steeds verder ontwikkeld: zo heeft hij zijn heftruck diploma en certificaten voor VCA en BHV behaald. Binnenkort gaat het jonge talent op voor zijn CE-rijbewijs. De prijs van het Sectorinstituut is een mooie waardering voor zijn inspanningen.

De winnaar van deze award wordt gekozen op basis van de vragenlijsten die door de praktijkopleider en mentor zijn ingevuld. Als STL Talent van het jaar heeft Jurian een cadeaucheque ontvangen die hij kan besteden in zijn vakgebied, bijvoorbeeld door het volgen van een slipcursus. De uitreiking werd (op gepaste afstand van elkaar) gevierd met het team van Mondial Oostland Verhuizingen, waar het verhuistalent inmiddels een vaste aanstelling heeft.

Sociaal ondernemen

Mondial Oostland Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie die sociaal ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Sterker nog: alle Mondial-verhuisbedrijven zijn in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming, waarmee ze laten zien een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Twee belangrijke doelen daarvan zijn onderwijs en duurzame werkgelegenheid. Mondial Movers neemt daarin haar verantwoordelijkheid en geeft jong talent de mogelijkheid om de charme van het verhuisvak te ontdekken en zich verder ontwikkelen in de praktijk.