Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Speciale actie Verkoopstyliste

Mondial Verkoopstyliste waardeverhoging woning

Alblasserdam – De verhuisorganisatie Mondial Movers heeft, via de Duurzame Waardekaart, een speciale actie met betrekking op de Verkoopstyliste. Iedereen die via de duurzame waardekaart de hulp van de Mondiale Stylist inroept , betaalt daar in de maand november 2011 maar slechts € 200,00 voor.

De Mondialstylist is een Mondial Movers verkoopstylist, die verkopers van woningen helpt deze verkoopklaar te maken. De verkoopstyliste maakt met handige en simpele aanpassingen de woning aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Duurzame waardekaartDoor klanten deze service aan te bieden hoopt Mondial Movers bij te dragen aan het op gang brengen van de huizenmarkt. De samenwerking met de Duurzame Waardekaart is het gevolg van het zoeken van Mondial Movers naar acties die niet alleen commercieel van aard zijn, maar ook bijdragen aan een verdere verduurzaming van de samenleving en past dan ook helemaal in het MVO-beleid van de verhuisorganisatie.

De Mondialstylisten zijn in dienst bij de vestigingen van Mondial Movers en kunnen dan ook in het hele land ingezet worden.

Klik hier voor meer informatie over de Duurzame Waardekaart en hier voor meer informatie over onze Verkoopstyliste