Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ruim 200 volle kinderverhuisdozen voor Qwa Qwa

Op donderdag 17 november ’16 is het succes tussen de samenwerking van de Sliedrechtse basisschool Roald Dahl en Stichting Play4Kids voor het Zuid-Afrikaanse plaats Qwa Qwa feestelijk gevierd.

dozen project Qwa Qwa mondial movers

Afgelopen weken is de school druk in de weer geweest om de gele dozen met oude kleding te vullen. Zowel de leerlingen, als hun ouders, reageerden direct enthousiast en het verzamelen van oude kleding was begonnen. Robert en Saar ontvingen vele telefoontjes met vragen of de dikke winterjas ook in de doos mocht.

“Alle oude kleding en schoenen zijn welkom” aldus Saar. In de aula van de basisschool in Sliedrecht komen de enthousiaste leerlingen van alle groepen langzaam bijeen. Met op de achtergrond de gele verhuisdozen die al op elkaar gestapeld waren.

Stichting Play4Kids is ongelooflijk trots op alle leerlingen die dit verzameld hebben. Symbolisch overhandigde iedere groep een volle doos aan Saar, waarna de ruim 200 verhuisdozen in de transport bus zijn geladen. Om te beginnen aan hun reis naar Zuid-Afrika.

Project Qwa Qwa

De ruim 200 kinderverhuisdozen waren eind oktober door Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, afgeleverd bij de openbare basisschool Roald Dahl in Sliedrecht.

Dit gebeurde in het kader van Project Qwa Qwa van Stichting Play4Kids. De stichting stelt zich tot doel kinderen in binnen- en buitenland te helpen, die, om uiteenlopende redenen, niet goed mee kunnen komen in de maatschappij.

Project Qwa Qwa omhelst het plan om een trainingscentrum te ontwikkelen waar kinderen en jongvolwassenen geholpen kunnen worden bij het maken van hun huiswerk. Ook worden er in het centrum opleidingen georganiseerd.