Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Uitreiking van 230 kinderverhuisdozen Roald Dahl School

Op dinsdag 25 oktober zijn er door Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, 230 kinderverhuisdozen afgeleverd bij de openbare basisschool Roald Dahl in Sliedrecht.

Verhuiswagen Mondial Movers APE

Dit gebeurde in het kader van Project Qwa Qwa van Stichting Play4Kids. De stichting stelt zich tot doel kinderen in binnen- en buitenland te helpen, die, om uiteenlopende redenen, niet goed mee kunnen komen in de maatschappij.

Project Qwa Qwa omhelst het plan om een trainingscentrum te ontwikkelen waar kinderen en jongvolwassenen geholpen kunnen worden bij het maken van hun huiswerk. Ook worden er in het centrum opleidingen georganiseerd.

Initiatiefnemers Robert en Saar Houwaart stonden met de enthousiaste leerlingen uit Groep 5 op het schoolplein de Ape al op te wachten. De komende weken zullen op de school de dozen gevuld worden met bruikbare spullen.

In de bres met de Mondial Ape

Het was nog een hele onderneming om de 230 verhuisdozen naar Sliedrecht te vervoeren. Maar dankzij de inzet van de Mondial-Ape is het gelukt. De kinderen hielpen om alle Mondial kinderverhuisdozen uit de Vespa Piaggio te halen en deze in het klaslokaal neer te zetten.

De volle dozen worden op donderdag 17 november opgehaald door Stichting Play 4 Kids en gaan eind januari met een containerschip mee naar Phuthaditjhaba, de vroegere hoofdstad van Qwa Qwa, een voormalig thuisland in Zuid-Afrika.