Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Pre-christmas party bij buren Mondial Movers Alblasserdam

Mondial Movers in Alblasserdam kon donderdagmiddag even mee genieten van een pre-christmas party bij de buren: Imhotep Promotions. Je kunt er tenslotte niet vroeg genoeg bij zijn: over een paar maanden is het alweer Kerstmis!

Kerstfeest buren Mondial Movers

Pre-christmas party bij Imhotep, de buren van verhuisbedrijf Mondial Movers.

De Kelvinring 52 in Alblasserdam stond donderdagmiddag- en avond even in het teken van Kerst. Imhotep hield namelijk een borrel voor klanten en leveranciers. In een sfeervolle ambiance werd de ‘kerst-receptie’ gehouden, met een drankje en allerlei lekkere hapjes. Het bedrijf biedt onder meer gepersonaliseerde relatiegeschenken en kerstpakketten op maat. Medewerkers van Mondial Movers namen ook even een kijkje op de gezellige borrel. Het verhuisbedrijf en Imhotep zijn al jaren buren van elkaar.

Pre-christmas party

Laat de klanten maar komen!

Vanwege het aangename weer waren er ook enkele statafels buiten, vlakbij de parkeerplaats. Momenteel is het al een drukke bedoening op de parkeerplaatsen aan de Kelvinring 52 in Alblasserdam. Er wordt bij Mondial Movers namelijk een nieuwe, energieopwekkende gevel gebouwd. De gevel krijgt een zonweringssysteem bestaande uit transparante zonnepanelen die automatisch de stand van de zon volgen en tegelijkertijd het zonlicht filteren. De panelen zetten het directe, verblindende zonlicht om in energie, maar laten het zachte daglicht door. Op deze manier zal er aanzienlijk meer energie opgewekt worden. Voor Mondial Movers staat duurzaamheid hoog in het vaandel en dit multifunctionele zonweringssysteem sluit hier perfect bij aan.