Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Over ons

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, is een landelijke verhuisorganisatie met een breed dienstenpakket. Wij verzorgen verhuizingen voor particulieren, zakelijke klanten, zorginstellingen en coördineren internationale verhuizingen. Daarnaast kunnen we op facilitair niveau ondersteuning bieden: van projectmanagement en handymanwerkzaamheden tot een servicedesk. Bovendien hebben al onze vestigingen opslagfaciliteiten.

Koploper MVO Nederland

Voor Mondial Movers is maatschappelijk verantwoord ondernemen het uitgangspunt in haar denk- en werkwijze. De afgelopen jaren zijn we vooruitstrevend geweest op het gebied van onder meer elektrisch verhuizen, social return on investment en duurzaamheid.
Mondial Movers is door haar inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen een gewaardeerd lid van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Dit is een netwerk waar alleen de meest ambitieuze ondernemers toe mogen treden. Daarnaast heeft onze verhuisorganisatie het Keurmerk Sociale Onderneming behaald.

Lees meer over ons MVO-beleid.

Familiebedrijven

Mondial Movers werd in 1991 opgericht door 8 verhuisbedrijven die besloten om hun krachten te bundelen. De organisatie is succesvol gegroeid naar 19 deelnemende bedrijven met in totaal 25 vestigingen in heel Nederland. Een groot aantal van de vestigingen zijn familiebedrijven en kennen een lange geschiedenis van tientallen of soms zelfs al meer dan honderd jaar. Met onze passie en jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit en goede dienstverlening. Door onze krachten te bundelen hebben we ons de afgelopen jaren ontwikkeld naar een veelzijdige verhuisorganisatie en ontzorgen wij onze klanten volledig..

Erkende Verhuizers

Alle Mondial Movers bedrijven zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dat betekent dat de verhuisbedrijven voldoen aan vaktechnische eisen op het gebied van kwaliteit, consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu. Erkende Verhuizers worden regelmatig onafhankelijk getoetst om het predicaat te kunnen behouden. Hiermee blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Kwaliteit, Milieu en Gezond en Veilig Werken

Mondial Movers voldoet verder aan alle kwaliteitsnormen en heeft certificaten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (ISO 26000), kwaliteitsbeleid (ISO 9001), milieubeleid (ISO 14001) en arbo-veiligheid (ISO 45001).

De Mondial Movers familie. Foto: Storytime Media