Verkoopstylist, de opleiding

Mondial Movers

Met handige stylingtips en simpele aanpassingen maakt de Mondial Verkoopstylist uw woning aantrekkelijk in de ogen van potentiële kopers.

verkoopstylist

Ook rommelkamers, zolders en garages worden aangepakt en veranderd in ruime vertrekken zodat de woning groter oogt en er aantrekkelijk uitziet. De Mondial Verkoopstylist helpt u om de woning sneller te verkopen door een optimale presentatie te verzorgen. Een verkoopstylist kijkt door de ogen van potentiële kopers en legt de focus in de woning op ruimtelijkheid en lichtinval.

De Mondial Verkoopstylist is opgeleid door House of KiKi en gediplomeerd ingeschreven in het landelijke register Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten. Tijdens de curus Verkoopstyling wordt er niet stil gezeten. De ‘hands-on aanpak’, waarmee de Mondial Verkoopstylisten aan de slag gaan, loopt als een rode draad door de cursus. Oprichters van House of KiKi, Kim Kanters en Kirsten Slager, waren te zien tijdens het televisieprogramma Uitstel van Executie. Genoeg kennis en ervaring om te delen met de verhuizers van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland.