Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Training voor praktijkbegeleiders opleiding Verhuismedewerker

In het kader van de opleiding Verhuismedewerker hebben de voormannen van de Mondial Movers bedrijven een training gevolgd. Zij gaan namelijk aan de slag als praktijkbegeleider van de cursisten. De training werd gegeven door Arie van den Herik (Quadraet) en Mirjam van der Zaag (Glintz Academy).

opleiding Verhuismedewerker

Mondial Movers is een landelijke verhuisorganisatie met 25 vestigingen in heel Nederland. Maatschappelijk verantwoord ondernemen  staat hoog in het vaandel. In het kader daarvan heeft Mondial Movers dan ook, in samenwerking met Locus en De Normaalste Zaak, de opleiding Verhuismedewerker ontwikkeld. Deze cursus is bedoeld voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij volgen de cursus bij één van de Mondial bedrijven en worden begeleid door een voorman. Om de voormannen van Mondial Movers goed voor te bereiden op hun rol als praktijkbegeleider hebben Arie van den Herik en Mirjam van der Zaag een training gegeven.

Praktijkboek

De praktijkbegeleiders ondersteunen de cursisten tijdens het gehele traject. Zij gaan aan de hand van opdrachten in een praktijkboek aan de slag bij een vestiging van Mondial Movers. Het opleidingstraject wordt individueel afgelegd, waardoor elke cursist zijn eigen tempo kan volgen. Met behulp van de opdrachten in het praktijkboek komen alle aspecten van het verhuisvak aan bod: een mooie manier om kennis te maken met de branche én om een diploma te behalen, zodat de cursisten daarna door kunnen stromen naar een opleiding van de Organisatie voor Erkende Verhuizers.