Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe samenwerking Mondial Movers binnen de 13 dagenregeling

Mondial Movers, de Zorgverhuizer van Nederland

Mondial Movers, de Zorgverhuizer van Nederland
Mondial Movers is de landelijk opererende verhuisorganisatie met 28 vestigingen verspreid over geheel Nederland. Mondial Movers beschikt over een zeer ruime ervaring in de zorgsector. De afgelopen jaren heeft Mondial Movers zich ontwikkeld tot de Zorgverhuizer van Nederland en beschikt over gediplomeerde zorgverhuizers. Naast vaktechnische opleidingen zijn deze medewerkers geschoold in het omgaan met cliënten en bewoners van zorginstellingen. Deze opleiding is uniek in Nederland. Alle 28 vestigingen in Nederland dragen met trots het logo Erkend Zorgverhuizer. Mondial Movers begrijpt en spreekt de taal van de zorgklant.

De 13 dagenregeling is een nieuwe dienst en een logisch vervolg op de succesvolle 7 dagenregeling. In het kort houdt deze dienstverlening in dat binnen dertien (13) kalenderdagen het appartement volledig beschikbaar is voor de nieuwe bewoner(s).
Alle zorg wordt volledig uit handen genomen.

Om deze dienst kwalitatief zo goed mogelijk te laten verlopen is Mondial Movers met diverse professionele partners in zee gegaan om dit samen te realiseren.
The Collections is een groothandel met een ruime keuze aan brandvertragende gordijnstoffen en wandbekleding, brandveilig maar zeker mooi gedessineerd en betaalbaar. Huiselijkheid: Ieder mens zoekt het. The Collections is erin geslaagd.
De vloeren van Tarkett leveren een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de levenskwaliteit van iedereen die woont, werkt of zich ontspant op plaatsen waar deze vloeren zijn gelegd. Tarkett levert kwaliteitvloeren die aansluiten op de wensen en behoeften binnen de ouderenzorg. De vloeren worden gelegd door Projectvloeren Nederland, hun mensen hebben plezier in hun werk en passie voor het vak. Al jarenlang, en die ervaring telt. Dat zie je en dat merk je. Zij hebben maar één doel voor ogen: een perfect eindresultaat dat wordt beloond met een tevreden lach.
MijnStudent is ingeschakeld voor alle kluswerkzaamheden. Wat zij doen, doen ze goed en ze zijn bovendien betaalbaar. Ze voeren dus alleen werkzaamheden uit waar ze ervaring mee hebben en zetten uitsluitend aantoonbaar handige studenten in voor onder andere het schilderwerk.
Het Regelloket is de zogenaamde spin in het web en draagt zorg voor de totale coördinatie van het unieke 13 dagenregeling concept. Wanneer een bewoner meer informatie wil over de 13 dagenregeling maken zij een vrijblijvende afspraak. Een van de hulpvaardige gastvrouwen komt graag bij de bewoner en/of familie op bezoek om te horen wat de wensen zijn. Zij nemen voorbeelden mee, bepalen samen van welke diensten men gebruik wil maken en wat de kosten zullen zijn. Zij nemen alles uit handen en ontzorgen hiermee de nieuwe bewoner.

Bent u geïnteresseerd in de 13 dagenregeling voor uw zorginstelling? Neem dan contact op met Piet de Vries, accountmanager Unit De Zorg via telefoonnummer 078-6990333

Particulieren kunnen contact opnemen met Het Regelloket via telefoonnummer 0800-444884