Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers-verhuizer Romano in tijdschrift LINDA Wonen

Mondial Movers-verhuizer Romano is te zien in de nieuwe editie van de LINDA Wonen. Het tijdschrift staat dit keer geheel in het teken van verhuizen.

LINDA wonen

Onder de titel ‘Verhuisstress: troep, zweet en tranen’ wordt het thema verhuizen uitgelicht. In het kader daarvan staat er een rubriek in het tijdschrift met als kop: ‘bloedmooie verhuizers maken de raarste dingen mee’. Hierin vertellen verhuizers van verschillende bedrijven welke gekke dingen ze meemaken tijdens hun werk. Eén van de verhuizers in deze rubriek is Romano van Mondial Movers. Hij werkte eerder mee aan een fotoshoot die het verhuisbedrijf zelf organiseerde voor haar eigen promotiematerialen, en werd daardoor opgemerkt door de redactie van de LINDA. In een interview met een journalist van het tijdschrift vertelt hij de meest opvallende anektdotes over zijn werk.
De LINDA Wonen is een jaarlijkse special van het populaire tijdschrift van Linda de Mol.

LINDA Wonen

Verder in het magazine

In de nieuwe LINDA.wonen ‘VERHUISSTRESS’ spelen rapper Akwasi en presentatrice Tess Milne een stel dat gaat scheiden en flink strest over een verhuizing.

Ook geeft kostuumontwerper en LINDA.tv’s Bho Roosterman (44) een kijkje in haar jaren 70-huis.

In haar editorial schrijft Linda de Mol over een subwoofer die haar man Jeroen zou plaatsen achter de bank, maar dat verliep niet helemaal zo als gepland… “Ik sta hier tegen een rare minibar aan te kijken. Die schijt-subwoofer verpest de hele kamer, dus die moet WEG!”

Maar ook: Sandra Gering (71) heeft een ijspaleis. Alles in haar huis is sereen wit. De enige kleuren in haar appartement komen van de kunst en bloemen. Daarnaast laat voormalig tv-presentator Dennis Storm (33) zijn huis zien: “Minimalisme is niet alleen zwart-wit. We wonen niet in een operatiezaal.”

Lekker lezen: acteur Kay Greidanus (27) en actrice Sarah Chronis (32) delen hun huishoudelijke ergernissen. Kay: “Ik ben verstrooid. Het gebeurt vaak dat ik boven sta, en niet meer weet waarvoor ik naar boven ging.”