Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizers schitteren in professionele fotoshoot Mondial Movers!

Mondial Movers heeft een fotoshoot georganiseerd waarin vier verhuizers schitterden als fotomodel! Jerry Scholten, Maurice Schulten, Romano Oberthanner en Madelon Hoekstra hadden zich opgegeven voor deze fotosessie met professioneel fotograaf Mieke Wijnen. De foto’s zijn gemaakt voor promotiematerialen van de verhuisorganisatie.

Fotoshoot Mondial Movers

Van links naar rechts: Romano, Maurice, Madelon en Jerry.

‘En……nu draaien! Stop! Blijven lachen!’ Fotograaf Mieke Wijnen had de regie deze dag strak in handen en gaf de verhuizers regelmatig aanwijzingen. Werken als fotomodel blijkt toch wel even wat anders te zijn dan een verhuizing uitvoeren!

Door middel van een oproep op de Facebookpagina van Mondial Movers werden verhuizers uit het hele land uitgenodigd om zich aan te melden. Uiteindelijk werden er vier gevraagd om mee te doen aan deze fotoshoot: Maurice, Madelon, Romano en Jerry. Alle vier ervaren verhuizers die al jaren met plezier voor Mondial werken.

Crew

De crew verzamelde zich ’s ochtends vroeg in Delft, waar een kantoorverhuizing in scène werd gezet. ’s Middags was de fotoploeg aanwezig bij een particuliere verhuizing in de Alblasserwaard. Het was flink doorwerken voor fotograaf Mieke Wijnen en haar compagnon Peter Warringa (belichting) om alle leuke momenten vast te leggen. Hiervoor had Mieke aan álles gedacht. Zo ging er een trapleer mee om goede foto’s te maken van de verhuizers aan het werk in de wagen en was haar compagnon Peter de hele dag in de weer om de belichting goed af te stemmen.

Het resultaat van deze dag mag er zijn! Hieronder een kleine impressie:

fotoshoot

fotoshoot Romano Maurice

fotoshoot Madelon

fotoshoot Jerry

fotoshoot

fotoshoot

En een impressie van ‘The making of…’:

fotoshoot