Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers in race voor MVO-award Drechtsteden 2012

Mondial Movers in race voor MVO-award Drechtsteden 2012

Alblasserdam – Verhuisorganisatie Mondial Movers, met 28 vestigingen door het land, is in de race voor de MVO-award Drechtsteden 2012. Op tien september wordt bekend gemaakt of het verhuisbedrijf bij de laatste drie bedrijven is geëindigd. In totaal zijn er 23 bedrijven uit de regio Drechtsteden die in aanmerking komen voor de MVO-award.

De uiteindelijke winnaar van de award wordt voor 50 procent bepaald door de jury en voor 50 procent door het publiek. Als Mondial Movers bij de jury-beoordeling bij de laatste drie bedrijven is geëindigd, kan er in oktober door het publiek gestemd worden.

Voor de tweede keer wordt de MVO-award Drechtsteden uitgereikt tijdens de landelijke Fairtrade Week die plaatsvindt van 25 oktober tot en met 4 november 2012. Tijdens deze week wordt er voorlichting gegeven over Fairtrade producten en worden deze gepromoot aan de Nederlandse consumenten.

De award is een prijs voor ondernemingen uit de Drechtsteden, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en waarvan bekend is dat ze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

PPP Planet People ProfitMondial Movers heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen volledig geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsactiviteiten en brengt daar ook jaarlijks verslag over uit in het gecombineerde sociaal- en economische jaarverslag dat op de website is te downloaden.

In het jaarverslag over 2011 is volop aandacht voor de 3P’s van People, Planet en Profit en wordt uitgelegd op welke wijze het verhuisbedrijf bijdraagt aan de maatschappij. Opdrachtgevers die er voor kiezen om met de Mondial Movers organisatie te verhuizen, weten zeker dat ze op een duurzame manier verhuisd worden. Mondial Movers opereert volgens het oude Rijnlandse zakenmodel, waarbij vakmanschap en continuïteit van het bedrijf voorop staan en het behalen van financiële winst niet het hoofddoel van het bedrijf is.