Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg Zorgverhuizers

Bedrijf gehuldigd, verhuizers gehuldigd

Mondial Kattenberg Zorgverhuizers

Diploma’s behaald!

Trots tonen de verhuizers hun diploma Zorgverhuizer. Even daarvoor hebben ze de diploma’s overhandigd gekregen van de docenten. De diploma’s komen goed van pas bij Mondial Kattenberg Zorgverhuizers, het verhuisbedrijf dat daardoor weer meer gediplomeerde verhuizers kan inzetten.

Mondial Kattenberg is het afgelopen jaar al tweemaal gehuldigd, éénmaal als Transportbedrijf van het Jaar en in mei als Verhuisbedrijf van het Jaar.
Echter nu komen de verhuizers naar huis met maar liefst VIER diploma’s.

Het mag duidelijk zijn dat daarom Dennis Doornenbal, Jelmer van der Stelt, Wim Jan Gobius du Sart en Jeroen Hagenbeek, van harte worden gefeliciteerd.

Badge Zorgverhuizer Mondial Movers

Docenten

Docenten Margreet Zetsma en Annemarie Hoenderdos, van het Horizon College uit Alkmaar, hebben de verhuizers van Mondial Kattenberg uit Nunspeet alle kneepjes van het verhuizen in de zorg bijgebracht. De opleiding is eerder door Mondial Movers en het Horizon College samen ontwikkeld. Het doel is namelijk de verhuizers van alle Mondial Verhuisbedrijven te leren om te gaan met de wijze van werken binnen een zorginstelling en de omgang met de vaak (erg) zieke cliënten.

Mondial Kattenberg Zorgverhuizers uit Nunspeet

Mondial Kattenberg Verhuizingen  is gevestigd in Nunspeet en uiterst succesvol in de regio.Het bedrijf beschikt namelijk over de mogelijkheden om alle soorten verhuizingen uit te voeren. Zowel nationale als internationale verhuizingen worden uitgevoerd. Het maakt niet uit of het een particuliere- of een projectverhuizing betreft. Daarnaast beschikt het bedrijf over mooie grote opslagloodsen en is gespecialiseerd in keukendistributie. Ook zijn er een aantal vrachtwagens ieder dag bezig met het afleveren van bouwmaterialen.
Vakmanschap is volop aanwezig, immers veel van de verhuizers beschikken over alle benodigde verhuisdiploma’s. Veel van de verhuizers hebben het diploma Zorgverhuizer. Een garantie voor een succesvolle verhuizing.