Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Metamorfose voor kantoor Mondial Movers in Alblasserdam

Het kantoor van verhuisbedrijf Mondial Movers in Alblasserdam heeft een ware metamorfose ondergaan: vanwege de groei van het bedrijf is de kantoorruimte uitgebreid met 75 vierkante meter. Marts Design uit Zoetermeer heeft gezorgd voor een prachtig, eigentijds interieur!

metamorfose
Art2Wall

Het verhuisbedrijf draait goed en om alle extra werkzaamheden goed op te pakken, is het team in Alblasserdam de laatste maanden uitgebreid. Door de komst van de nieuwe medewerkers bleek er dringend behoefte te zijn aan extra ruimte. Die werd gevonden door het huidige kantoor uit te breiden in de loods achter het gebouw. Marts Design maakte voor de vriendelijke verhuizer een ontwerp met diverse eyecatchers. Zo zijn er prachtige fotowanden met kenmerkende beelden van Werelderfgoed Kinderdijk, de toeristische trekpleister waar Mondial Movers met haar kantoor vlakbij zit. Ook de hemelpoort in het plafond is een aandachtstrekker. Dit geldt tevens voor de sfeervolle lunchtafel, die speciaal gemaakt werd voor het verhuisbedrijf en een centrale plek op de afdeling inneemt.
Met de uitbreiding hebben de medewerkers nu meer dan voldoende ruimte. Bovendien hebben de werkplekken een upgrade gekregen: zo zijn er nu zit-sta bureaus in het kader van ergonomisch verantwoord werken.

Duurzaamheid

Mondial Movers is al jaren koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is ook zeker terug te zien bij de verbouwing. Zo is er uiteraard gekozen voor ledverlichting en zijn zoveel mogelijk bestaande materialen hergebruikt. Een pakkend voorbeeld daarvan is de gevel van het pand, die vorig jaar werd vervangen door een energieopwekkende gevel. De ‘oude gevel’ kwam terug in het ontwerp en vormt nu een wand van de uitbreiding. Een mooi staaltje hergebruik!
In het kader van duurzaamheid is er ook gekozen om in de nieuwe ruimte gebruik te maken van een andere manier van verwarmen: middels infrarood panelen in het plafond. Een stukje energiezuiniger, en voor de medewerkers zeker zo prettig.
Kortom: het resultaat van de verbouwing is prachtig én duurzaam!

metamorfose
metamorfose
Voor én na de verbouwing…wat een verschil!
verbouwing