Logo klantenvertellen.nl

9,3 score 100% aanbeveling

Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus

Het kabinet heeft een pakket maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen zijn genomen op basis van het advies van het RIVM en gelden voor heel Nederland. Mondial Movers vindt het belangrijk om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en heeft direct invulling gegeven aan de nieuwe maatregelen.

Dit betekent in de praktijk het volgende:
– Medewerkers blijven thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, of als huisgenoten deze klachten hebben
– Waar mogelijk, werkt kantoorpersoneel vanuit huis
– Bijeenkomsten op kantoor of elders, worden afgelast
– We houden 1,5 meter afstand van elkaar

Daarnaast vraagt Mondial Movers aan medewerkers die terugkomen van vakantie uit het buitenland om twee weken in thuisquarantaine te blijven.

Bereikbaarheid

Door al deze maatregelen is het kantoor in Alblasserdam van Mondial Movers telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. We verzoeken u vriendelijk om uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te stellen: info@mondial-movers.nl. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.


De medewerkers van Mondial Movers volgen uiteraard de eerder genoemde adviezen van het RIVM:
– Geen handen schudden
– Handen regelmatig wassen
– Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
– Papieren zakdoekjes gebruiken

Videotaxatie

Heeft u een afspraak gepland voor een taxatie voor uw verhuizing, of was u van plan om deze de komende weken in te plannen? Dan kunt u bij Mondial Movers de taxatie op afstand via een professionele video-app uit laten voeren. De videotaxatie is een ideale optie voor klanten die door omstandigheden geen mensen thuis kunnen ontvangen. Lees meer hierover.

Gezonde thuiswerkplek

Vanwege de maatregelen van de overheid werken veel mensen momenteel vanuit huis. Vaak is dit geen ideale situatie omdat er geen goede thuiswerplek is. Een gezonde, ergonomische werkplek is echter wel belangrijk om fysieke klachten te voorkomen. Mondial Movers biedt daarom bedrijven de mogelijkheid om de werkplek van kantoor naar het huis van de medewerkers over te plaatsen. Lees meer over onze mogelijkheden.

Mondial Movers volgt het nieuws vanuit het RIVM op de voet en houdt u op deze pagina op de hoogte van de consequenties die het heeft voor Mondial Movers.

Mondial Movers coronavirus