Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 0% aanbeveling

Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus

In de strijd tegen het coronavirus hanteert de overheid een pakket aan maatregelen. Mondial Movers vindt het belangrijk om haar verantwoordelijkheid te nemen en geeft daarom invulling aan deze richtlijnen. 

Voorafgaand aan uw verhuizing

Heeft u een afspraak gepland voor een taxatie voor uw verhuizing? Dan heeft u bij Mondial Movers de mogelijkheid om de taxatie op afstand via een professionele video-app uit te laten voeren. De videotaxatie is een ideale optie voor klanten die (tijdelijk) door omstandigheden geen mensen thuis kunnen ontvangen.

Tijdens uw verhuizing

Om het aantal contactmomenten tijdens een verhuizing zoveel mogelijk te beperken, verzoeken we de klant om, na de uitleg van de werkzaamheden, de ruimte te verlaten. Waar het kan richten wij onze werkzaamheden zo in, dat er op het moment van verhuizen geen mensen aanwezig zijn.
Daarnaast nemen wij geen contant geld aan, om de overdracht van het virus te beperken. Bij het afronden van een opdracht verzoeken wij de klant om  de werkbon met een eigen pen ondertekenen.

Indien u klachten heeft, verwachten wij dat u dit van tevoren telefonisch of per e-mail meldt en dat u niet fysiek aanwezig bent bij de werkzaamheden.

Zakelijk verhuizen: gezonde thuiswerkplek

Vanwege de maatregelen van de overheid werken veel mensen momenteel vanuit huis. Vaak is dit geen ideale situatie omdat er geen goede thuiswerplek is. Een gezonde, ergonomische werkplek is echter wel belangrijk om fysieke klachten te voorkomen. Mondial Movers biedt daarom bedrijven de mogelijkheid om de werkplek van kantoor naar het huis van de medewerkers over te plaatsen.

Projectmanagement

Onze projectmanagers staan klaar om uw organisatie te helpen met een nieuwe inrichting van de werkruimte volgens de richtlijnen van de overheid. Zo kunnen wij nieuwe indelingstekeningen maken waarmee de anderhalve meter afstand voor uw medewerkers wordt gewaarborgd.
Bekijk de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van facilitaire ondersteuning.

Zorgverhuizing: woning ontruimen

Mondial Movers is dé zorgverhuizer van Nederland en heeft een uitgebreid dienstenpakket, zo kunnen wij onder meer een woning ontruimen en bezemschoon opleveren. Hoe gaan wij hiermee om als een bewoner (mogelijk) besmet was met COVID-19? Om de veiligheid en gezondheid van uw cliënten en medewerkers te waarborgen, werkt Mondial Movers samen met Dolmans.
Dolmans is als calamiteitendienstverlener onder andere gespecialiseerd in het grondig reinigen van de inventaris van een woning én van de woning zelf.  Dolmans is 24 uur per dag zeven dagen in de week bereikbaar en inzetbaar om een woning professioneel te ontsmetten. Dit voorkomt verdere verspreiding van het virus en zorgt ervoor dat de ruimte daarna weer veilig gebruikt kan worden.

mondial movers mvo koploper sociaal ondernemen verhuisbedrijf