Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kernploeg proost op nieuw jaar

Kernploeg Mondial Movers proost op het nieuwe jaar!

kernploeg mondial movers

De kernploeg, het team van Mondial Movers uit Alblasserdam, heft het eerste glas champagne van dit jaar om met een proost alle relaties een mooi en gezond 2015 te wensen.

Nieuw in het team zijn Remco en Sionay en zij zullen zich komende week nog apart voorstellen. De kernploeg van 2014 is behouden gebleven en wordt nu aangevuld met twee enthousiaste krachten.

Mondial Movers ontwikkelt zich meer en meer tot De Vriendelijke Verhuizer, de boodschap die sinds begin 2014 ook wordt overgebracht door de kernploeg en natuurlijk vooral door de medewerkers van de 28 vestigingen van de Mondial Verhuisbedrijven in het land.

Het gaat bij Mondial Movers niet alleen om de vriendelijkheid met een glimlach, maar ook om zaken als milieuvriendelijk, klantvriendelijk, prijsvriendelijk. Kortom er wordt aan gewerkt om in 2020 de Vriendelijkste Verhuizer van Nederland te zijn.

Onderdeel van dit traject zijn activiteiten zoals de introducties van het Inboedelhotel (prijsvriendelijk) en de VerhuisApp (gebruiksvriendelijk), terwijl de in 2014 gelanceerde Stichting De Verhuisfamilie een uiting is van maatschappij vriendelijk functioneren.

Al deze zaken worden door de kernploeg in Alblasserdam opgepakt en als het aan dit team ligt gaat het helemaal lukken in 2015.

De in 2014 gelanceerde nieuwe website van Mondial Movers heeft trouwens een vriendelijke uitstraling, met als resultaat dat veel meer relaties dan  in het verleden het aanvraagformulier op de website gebruiken om een offerte aan te vragen voor een verhuizing.

Via de website is ook toegang tot de andere gespecialiseerde websites zoals Verhuisassistentie, Verkoopstylist, Mondial Movers Projectmanagement  en Mondial Movers International.