Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers presenteert jaarverslag 2016 / 2017

‘Innovatie en duurzaamheid’ zijn de kernwoordenvan het jaarverslag van Mondial Movers over 2016 / 2017. Als koploper op MVO-gebied heeft de verhuisorganisatie de afgelopen twee jaar nieuwe stappen gezet om de bedrijfsvoering nog verder te verduurzamen. In het jaarverslag is een mooi overzicht te vinden van de ontwikkelingen.

Zo nam Mondial Movers de eerste Opel Ampera-e in Nederland in gebruik: een volledig elektrische wagen met een actieradius van 520 kilometer. Een andere primeur had Mondial Movers met de onthulling van de allereerste energieopwekkende gevel ter wereld. Deze zogenaamde Lumiduct-gevel werd ontworpen door het Nederlandse bedrijf Wellsun en heeft transparante zonnepanelen. Hiermee kan de temperatuur in het pand gereguleerd worden, terwijl er tegelijkertijd energie wordt opgewekt.

Dienstverlening

Naast de inspanningen op het gebied van duurzaamheid, wordt in het verslag ook het sociaal ondernemerschap uitgelicht. Met allerlei voorbeelden uit de praktijk wordt er onder meer ingezoomd op het gecertificeerde personeelsbeleid (Investor in People), de inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt en de belangeloze hulp voor het goede doel stichting De Verhuisfamilie.

In het jaarverslag laat Mondial Movers tevens zien dat ze zich meer en meer ontwikkelt tot een allround serviceprovider op het gebied van huisvesting. De core business ‘verhuizen’ is de afgelopen jaren uitgebreid met tal van extra diensten die we onze opdrachtgevers kunnen aanbieden. Aan de ene kant wordt automatisering steeds belangrijker in onze dienstverlening, maar aan de andere kant is juist die ‘personal touch’ de basis van wat we doen en wat de klanten op prijs stellen.

Transparant

Qua financiële administratie wordt in het rapport verslag gedaan over de ontwikkelingen binnen Mondial Movers BV, MM Holding 1 BV en MM Holding 2 BV. Gecombineerd met een sociaal verslag over de activiteiten van de totale Mondial Movers organisatie biedt het sociaal-economisch jaarverslag een transparant en gedegen beeld van waar Mondial Movers voor staat in deze wereld.

Een overzicht van de jaarverslagen van Mondial Movers is te vinden op deze pagina.