Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Terugblik op jaarvergadering Mondial Movers 2018

Van een prijsuitreiking en een officiële vergadering, tot een workshop kaas maken en een potje stronkengolf: Mondial Movers heeft in april 2018 een afwisselende jaarvergadering gehad! Gastheer dit jaar was Mondial Verhuisbedrijf Henneken, het bedrijf dat in 2016 de prijs won voor het ‘Beste verhuisbedrijf van het jaar’.

jaarvergadering 2018

Jaarvergadering 2018 in Zoetermeer. Foto: Ron Jenner

De jaarlijkse bijeenkomst begon met een walking dinner in het NH Hotel in Zoetermeer waar zo’n honderd Mondial-collega’s de tijd hadden om in informele sfeer bij te praten. Het diner vormde het startsein voor de bijeenkomst, die in totaal bijna drie dagen duurde.
De jaarvergadering zelf vond plaats in het prachtige auditorium van het Bouwhuis in Zoetermeer. Hier werden traditiegetrouw de prijs voor Mondials ‘Beste Verhuisbedrijf van het jaar’ en de awards voor vriendelijkste binnendienst, buitendienst en taxateur uitgereikt. Daarnaast hielden algemeen directeur Tom Stuij en commercieel directeur Marcel de Waal toespraken waarin ze terugblikten op het afgelopen jaar en hun visie op de toekomst deelden.

jaarvergadering 2018 in Zoetermeer

Foto: Ron Jenner

Boerderij ‘t Geertje

Na het officiële gedeelte was het tijd voor wat ontspanning. Gastheer Mondial Verhuisbedrijf Henneken had een gevarieerde middag gepland op een sfeervolle locatie in de buurt: boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude. Van kaas maken en een potje stronkengolf tot een puzzelrit met roeiboten: de Mondial-collega’s konden zich lekker uitleven! “Het was een ontspannen en gezellige middag met verrassende activiteiten. Bovendien vormde de boerderij een mooie setting: we hebben bijvoorbeeld gezellig rond een vuurkorf marshmallows kunnen roosteren“, vertelt Lauwrens de Jong, directeur van Mondial Verhuisbedrijf Henneken.

jaarvergadering 2018

 

jaarvergadering 2018 in Zoetermeer

De jaarvergadering werd op zaterdagochtend afgesloten met een bezoek aan Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer waar Lauwrens en Tineke de Jong een rondleiding gaven aan de belangstellenden.

jaarvergadering 2018