Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Centrum Verhuizingen verkozen tot ‘Beste verhuisbedrijf van het jaar’

Tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers in Zoetermeer is Mondial Centrum Verhuizingen verkozen tot Mondials ‘Beste verhuisbedrijf van het jaar’. Robert en Michael van Maasakker namen trots de wisseltrofee en een kunstwerk in ontvangst.

Verhuisbedrijf 2018

Foto: Ron Jenner

De uitreiking van de award voor het ‘beste verhuisbedrijf’ is een jaarlijkse traditie binnen Mondial Movers. Er wordt daarbij gekeken naar diverse aspecten, waaronder de beoordelingen van klanten, de uitstraling van het wagenpark en het aantal aanvullende diploma’s dat door medewerkers wordt behaald. Juryvoorzitter Leo van der Post lichtte de keuze voor Mondial Centrum Verhuizingen kort toe: dit jaar was ‘klantvriendelijkheid’ als speciaal aandachtspunt gekozen en Mondial Centrum wist daarop zeer goed te scoren.

De award werd uitgereikt tijdens de jaarvergadering, die op vrijdag 13 april 2018 werd gehouden in het Bouwhuis in Zoetermeer. De burgemeester van Zoetermeer, Charlie Aptroot, maakte de winnaar bekend en juryvoorzitter Leo van der Post overhandigde het geschenk: een tekening gemaakt door Ronald Oudman. Vervolgens werd de wisseltrofee uitgereikt door de winnaar van vorig jaar: Gert Kattenberg van Mondial Kattenberg Verhuizingen.