Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ian van der Pool in Jury Verhuisbedrijf van het jaar

Ian van der Pool in Jury Mondial Verhuisbedrijf van 2014

Foto Ian van der Post Ian van der Pool

Foto Leo van der Post Leo van der Post

Ian van der Pool en Leo van der Post vormen samen de jury voor de verkiezing van het Mondial Verhuisbedrijf van het Jaar 2014.

Douwe Boersma heeft de jury verlaten i.v.m. zijn benoeming tot directeur van de Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging. Voorzitter van de Jury, Leo van der Post is er met de komst van Ian van der Pool wederom van verzekerd dat er volop facilitaire kennis aanwezig is om de verkiezing correct te laten verlopen.

Ian van der Pool is een van de prominenten uit de facilitaire wereld en geniet de laatste jaren vooral bekendheid als voorzitter van beroepsvereniging FMN (Facility Management Nederland). Vanuit die functie vertegenwoordigd hij Nederland ook internationaal bij de IFMA.

In 2014 wordt, begin april,  de verkiezing voor de 13e maal gehouden en de Mondial verhuisbedrijven kijken nu al uit naar dit hoogtepunt van het jaar. Een uitverkiezing is de erkenning voor vaak jarenlange inzet op kwaliteitsgebied. De winnaar is dan ook altijd een lokaal en regionaal  prima presterend verhuisbedrijf dat in staat is zowel particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers ten volle tevreden te stellen door het uitvoeren van een perfecte verhuizing. Daarnaast is het bedrijf een waardig vertegenwoordiger van de branche. De winnaar van 2013, Mondial Vogel Verhuizingen uit Middelburg zal de Award in Leeuwarden dan ook met trots gaan overdragen aan een collega.