Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Beste verhuisbedrijf 2013

Mondial Movers Beste verhuisbedrijf 2013

v.l.n.r. Tom Stuij, Bart Combée, Hans Haverkort, Leo van der Post en Douwe Boersma

Mondial Vogel Verhuizingen uit Middelburg is verkozen tot verhuisbedrijf van het jaar 2013. Tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers in Dordrecht heeft Hans Haverkort, directeur Mondial Vogel Verhuizingen, de award in ontvangst mogen nemen uit handen van Bart Combée, directeur Consumentenbond.

Zeer verrast nam Hans Haverkort de award in ontvangst. De award is een bekroning voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Hij bedankte niet alleen zijn eigen medewerkers, maar ook zijn collega’s van de andere Mondial Movers vestigingen. “Zonder steun van mijn collega’s, hadden wij het vorig jaar niet zo goed kunnen doen.”

Bart Combée benadrukte erg tevreden te zijn met het transparante beleid dat Mondial Movers voert. De Consumentenbond is er niet alleen om mistanden aan te geven, maar ook om bedrijven die zich positief onderscheiden, zoals Mondial Vogel Verhuizingen, in het zonnetje te zetten.

Dit jaar voor het eerst mocht de winnaar de wisseltrofee Mondial Verhuisbedrijf van het jaar in ontvangst nemen. Natuurlijk refereerde directeur Tom Stuij van Mondial Movers aan het feit dat ook de tien eerdere winnaars van de prestigieuze titel op de trofee genoemd zijn.

Door de onafhankelijke jury, bestaande uit Leo van der Post, oud-inkoper bij KPN en Douwe Boersma, directeur van de KNJV, is aan de hand van vooraf opgestelde criteria beoordeeld wie, van de Mondial Verhuisbedrijven, de titel verhuisbedrijf van het jaar 2013 verdient. Klantreferenties, kwaliteit van het wagenpark en opleidingsniveau van de medewerkers zijn onder andere punten waarop is beoordeeld.

Uitreiking Beste verhuisbedrijf 2013Mondial Vogel Verhuizingen is in 1928 opgericht en nu gevestigd in Middelburg en Goes. De Erkende Verhuizer is actief op alle gebieden van het verhuizen. Of het nu gaat om een kleine particuliere verhuizing binnen Zeeland of een grote projectverhuizing waarbij honderden medewerkers van een kantoor in een weekend een nieuwe werkplek krijgen. Vlakbij de jachthaven van Middelburg is de selfstorage van het bedrijf, Multibox, gevestigd waardoor er veel bewoners uit het centrum van Middelburg gebruik maken van deze service.

De missie van de Consumentenbond, de vereniging met 470.000 leden in Nederland, is als volgt: De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten waar ze vinden wat ze zoeken en krijgen waar ze recht op hebben. De Consumentenbond is het verbindende platform en dé vertrouwde stem van en voor consumenten. Iedereen heeft een mening, de Consumentenbond komt met de feiten.