Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Servicepagina Verhuizen

Mondial Movers wil meer zijn dan alleen uw huisverhuizer, we hebben verstand van veel facetten van het verhuizen en willen onze kennis dan ook graag met u delen op deze servicepagina verhuizen.

Op deze Servicepagina verhuizen vindt u links en extra informatie die u wellicht van pas kan komen.

Mondial Movers Servicepagina Verhuizen, voor en na het verhuizen

Let op
Alhoewel het niet onze gewoonte is moeten wij u nu wel extra duidelijk stellen dat wij de gegevens verstrekken als service. We kunnen niet voor de volle 100% instaan voor de juistheid van de gegevens op het moment dat u deze gebruikt en dat we geen enkele aansprakelijkheid kunnen aanvaarden als u gebruik maakt van de door ons gratis ter beschikking gestelde gegevens. Het gaat immers om een momentopname en alhoewel wij ons best doen om de informatie ‘up-to-date’ te houden zijn er natuurlijk momenten dat dat niet lukt.

Het zou erg prettig zijn als u uw ervaringen met onze informatie met ons wil delen zodat we wellicht nog verbeteringen kunnen aanbrengen.

Handige tips rondom de verhuizing

Mondial Movers heeft voor u op YouTube een aantal informatieve video’s geplaatst, het gaat dan om video’s met de volgende onderwerpen:

Aanpassen van uw adresgegevens

In onderstaande video’s laat een Erkend verhuizer van Mondial Movers zien hoe u gemakkelijk uw adresgegevens kunt aanpassen op social media websites.

Doorgeven van nieuwe adresgegevens

In veel gevallen komt het voor dat u verhuisd bent en vervolgens uw oude adresgegevens nog tegenkomt op allerlei websites die informatie verstrekken. Zeker als u een bedrijf heeft kan het zinvol zijn de website op de hoogte te stellen van uw nieuwe adres.

Belangrijk is wel dat deze, vaak commerciële sites, uw bericht niet zien als een opdracht om een advertentie te plaatsen. Om ze te informeren en tegelijk duidelijk te maken dat u geen advertentie wil plaatsen of andere kosten wil betalen voor het opnemen van de informatie op de site, heeft Mondial Movers haar advocaten gevraagd een ‘redelijk’ juridisch correcte brief op te stellen. U kunt een voorbeeld van de tekst hier downloaden. Het is een Word-document dus vrijelijk door u aan te passen. U kunt de tekst ook e-mailen aan de desbetreffende website.

PostNL verhuisservice

U kunt de mogelijkheid gebruiken van de PostNL Verhuisservice, dit is een betaalde dienst die uw post doorstuurt naar uw nieuwe adres. Ook geven zij uw nieuwe adres door aan uw verzekeraar, bank, telecombedrijf en andere bedrijven. Zo hebt u de zekerheid dat u geen belangrijke post mist.

Klik hier als u particulier bent en gebruik wilt maken van de PostNL Verhuisservice

Klik hier als u uw post zakelijk wilt doorsturen via de PostNL Verhuisservice

Checklist Verhuizen

Naast de beschikbare Servicepagina heeft Mondial Movers ook een Checklist verhuizen beschikbaar. Op deze pagina staat een handige checklist welke u kunt gebruiken tijdens uw verhuizing.

Op deze checklist staan onderwerpen zoals wat u moet doen voordat u gaat verhuizen, verschillende weken voor uw verhuizing, tijdens de verhuizen en wat u na de verhuizing nog moet regelen.
Checklist Verhuizen