Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers levert gezonde werkplek bij medewerkers thuis

Momenteel werken veel mensen vanuit huis vanwege de maatregelen van de overheid in het kader van de coronacrisis. Thuis is er echter vaak, in tegenstelling tot op kantoor, geen ergonomisch gezonde werkplek en is het improviseren met de middelen die er zijn. Mondial Movers ziet het belang in van een gezonde werkplek en kan daarom voor uw medewerkers de werkplek van kantoor naar huis verplaatsen.

gezonde werkplek

Mondial Movers heeft jaren geleden al voor verhuizers een speciale opleiding tot ICE-verhuizer ontwikkeld. ICE is de afkorting voor: ict-verhuizing, cablemanagement en ergonomisch advies. Dit houdt in dat onze verhuizers alle apparatuur op correcte wijze verhuizen, aansluiten en de bekabeling professioneel ordenen. Daarnaast worden de werkplekken ergonomisch goed ingesteld. Dit voorkomt het ontstaan van fysieke klachten door een verkeerde werkhouding.

Mogelijkheden

Mondial Movers is een service gerichte organisatie en denkt graag met uw bedrijf en uw medewerkers mee over een oplossing op maat. Wij bieden de volgende drie opties aan (uitgaande van een bureaustoel, monitor, monitorarm, bekabeling en laptopsteun):

  • Verhuizen van volledige werkplek van het kantoor naar privé-adres
  • Verhuizing deels van kantoor naar privé-adres, aangevuld met nieuw meubilair
  • Leveren van een volledig nieuwe (circulair) gehuurde of gekochte werkplek op privé-adres

Meer informatie? Neem contact met ons op via
[email protected] of 078 699 0333

Maatregelen coronavirus

De verhuizers van Mondial Movers volgen alle maatregelen vanuit het RIVM om uw gezondheid te waarborgen. Lees meer hierover.