Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Twee nieuwe MAN Euro 6-verhuiswagens voor Mondial Oostland Verhuizingen

Met trots heeft het team van Mondial Oostland Verhuizingen de sleutels in ontvangst genomen van de twee nieuwe MAN Euro 6-voertuigen. Hiermee wordt de CO2-uitstoot van het verhuisbedrijf uit Kolham (provincie Groningen) nog verder beperkt. Voor Mondial Oostland is duurzaamheid een belangrijke pijler: het verhuisbedrijf is niet voor niets gecertificeerd voor het Keurmerk Sociale Onderneming.

Euro 6

Klimaatactie

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt zowel particuliere als zakelijke verhuizingen en merkt in de praktijk dat steeds meer klanten bewust kiezen voor een duurzame verhuizer. Eén van de Sustainable Development Goals waar het team van het verhuisbedrijf zich dan ook voor inzet is ‘klimaatactie’. In het kader daarvan zijn de twee MAN Euro 6-verhuiswagens aangeschaft: vanwege de zuinige motoren is het brandstofverbruik aanzienlijk lager. Als verhuisbedrijf rijden de wagens dagelijks over de weg en op deze manier wordt er bijgedragen aan vermindering van de CO2-uitstoot.

Sustainable Development Goals

De aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen is kenmerkend voor het verhuisbedrijf en is dan ook in de hele bedrijfsvoering terug te vinden. Bijvoorbeeld in de opslagloods die voorzien is van led-verlichting, maar ook in de keuze voor milieuvriendelijke verpakkingen. Daarnaast is het voor klanten mogelijk om te kiezen voor een elektrische verhuizing.
Vorig jaar werd de inzet op maatschappelijk vlak bekroond met de uitreiking van het certificaat Keurmerk Sociale Onderneming. Met dit keurmerk laat het voltallige team van het verhuisbedrijf zien dat ze zich inzet voor de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelstellingen hebben betrekking op uiteenlopende thema’s, variërend van duurzame energie en klimaatactie tot onderwijs en armoedebestrijding.  

Erkenning

Mondial Oostland Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Alle aangesloten Mondial Verhuisbedrijven zijn in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming, wat een prachtige erkenning is voor het maatschappelijke werk wat de ondernemers in hun regio doen.


Euro 6