Erkend Verhuisbedrijf Mondial Movers

Mondial Movers

Erkend Verhuisbedrijf Mondial Movers en alle 27 vestigingen zijn allen lid van de brancheorganisatie Erkende Verhuizer. Dit geeft meerdere zekerheden wanneer u met ons gaat verhuizen.

Erkend Verhuisbedrijf Mondial Movers

Zorgeloze Verhuisdag met Erkend Verhuisbedrijf Mondial Movers

Erkend verhuisbedrijf Mondial Movers zorgt ervoor dat uw verhuizing zorgeloos verloopt. Dit mede door onze goed opgeleide verhuizers, en anderzijds met de voordelen van Mondial Movers als uw verhuisbedrijf.

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf Mondial Movers lees dan meer op:

Pagina Verhuizen met Mondial Movers

Uitgebreide verhuisverzekering

Een ongelukje valt nooit helemaal uit te sluiten, hoe voorzichtig een verhuizing ook wordt uitgevoerd. Het is daarom goed om te weten dat uw inboedel tijdens de verhuizing tot een bedrag van €100.000,- is verzekerd op basis van de nieuwwaarde.

U kunt meer lezen over het garantiecertificaat op de pagina:

Pagina Garantiecertificaat Mondial Movers

Maatschappelijk verantwoord

Samen met de brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft Mondial Movers voor doel om de Co2 uitstoot te verminderen, dit mede door verschillende initiatieven.

Cookstoves

In Ghana wordt nog veel gekookt op open vuur of op houtskool potten. Het hout of houtskool dat voor koken gebruikt wordt, leidt tot veel ontbossing en heeft verregaande consequenties voor ons klimaat. Erkende Verhuizers compenseren collectief de CO2 uitstoot van elke binnenlandse inboedelverhuizing, door ondersteuning van een Cookstove in Ghana via het internationale CO2-compensatie systeem, om zo ontbossing en luchtvervuiling tegen te gaan en te zorgen voor een veilige en gezondere omgeving voor de mensen in huis. Kijk voor meer informatie op www.groenbalans.nl.

Duurzaamheidsproject verhuizen Efficiënte cook stoves in Ghana

Vakkundig en ervaren verhuispersoneel

Verhuispersoneel van Mondial Movers voldoet aan de eisen welke de Erkende Verhuizers stelt. U krijgt dus de beschikking over een vakkundig verhuisteam dat uw verhuizing op een veilige en efficiënte manier uitvoert.

Naast de opleidingen vanuit de Erkende Verhuizers heeft Mondial Movers personeel in dienst met nog meer opleidingen specifiek voor de verhuisbranche. In het bijzonder de opleidingen welke Mondial Movers zelf heeft ontwikkeld. Het zijn immers de goed opgeleide verhuizers die het onderscheid maken.

Lees meer over de opleidingen van Mondial movers

Geschillencommissie

Hoe goed iedereen ook zijn best doet, er kan altijd iets misgaan tijdens het verhuizen. Verhuizen is immers mensenwerk. Vaak wordt het snel en goed onderling opgelost. Lukt dit niet, dan is er de Geschillencommissie Verhuizen. Onafhankelijke juristen beoordelen de zaak en doen een uitspraak die voor alle partijen bindend is.

Algemene voorwaarden Particulier en Erkende Verhuizers

Uit de bovenstaande punten blijkt wel dat de algemene voorwaarden van Mondial Movers voor de Particuliere verhuizingen goed geregeld zijn. Bovendien zijn de algemene voorwaarden samengesteld met de Erkende Verhuizers en de Consumentenbond. Onze Algemene Voorwaarden Particulieren zijn na te lezen op de volgende pagina:

Pagina Algemene voorwaarden Particulieren

Contact

Heeft u interesse in een verhuizing neem dan nu vrijblijvend contact op met ons via onderstaand pagina.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen