Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

EMG vergadering Berlijn met DMS CNT en Les Gentlemen Verhuizers

Afgevaardigden EMG bijeen in Berlijn

EMG vergadering Berlijn met DMS CNT en Les Gentlemen Verhuizers, EMG mondial movers verhuizer

Les Gentlemen du Déménagement , DMS, Mondial Movers en CNT bijeen aan de tafel.
Eind oktober was het weer tijd voor de najaarsvergadering van de EMG, de European Moving Group. Dit maal is de bijeenkomst gehouden op het kantoor van de Duitse partner DMS in Berlijn.

Met bijna 400 vestigingen in Europa is de EMG de grootste op dit continent opererende verhuisgroep. Het blijkt dat het garanderen van de kwaliteit van de verhuizingen en drang naar duurzaam ondernemen inmiddels gemeengoed is geworden bij de deelnemende verhuisbedrijven. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en MVO in al haar vormen zijn dan ook onderwerpen waarover aan tafel gesproken wordt.

Stephanie Delaunay vertegenwoordigde de Franse groep Les Gentlemen Du Demanagement, Frank Dietz de DMS, terwijl Roberto Ortilio en Luciano Milano als vanouds de Italiaanse groep CNT presenteerden. Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, trad ook deze vergadering op als voorzitter.

De volgende bijeenkomst, waarvoor ook andere verhuisgroepen en geselecteerde verhuisbedrijven zullen worden genodigd, staat gepland voor mei 2014 in Lindau am Bodensee.