Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Volledig elektrische verhuizing met Mondial Waaijenberg Groep

Patrimonium woonservice heeft voor de verhuizing van haar kantoor gekozen voor een 100% elektrische verhuizing met de Mondial Waaijenberg Groep. “Wij willen een bijdrage leveren aan het klimaatakkoord en werken dan ook graag samen met partijen die dat ook doen”, aldus Trees van Haarst, directeur-bestuurder van Patrimonium.

elektrische verhuizing

Patrimonium is een woningstichting in Veenendaal en verhuisde in april, vanwege grote onderhoudswerkzaamheden aan het huidige onderkomen, tijdelijk naar een andere locatie in dezelfde gemeente. Duurzaam ondernemen is één van de kernwaarden van de woningcorporatie. Bij deze verhuizing werd er dan ook gekozen voor een verhuisbedrijf dat voorop loopt op het gebied van zero emissie verhuizingen. “Dat Mondial Waaijenberg deze verhuizing 100% elektrisch heeft kunnen verzorgen, sluit goed aan bij ons streven om duurzaam te ondernemen.”

Elektrisch verhuizen

De Mondial Waaijenberg Groep maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Deze landelijke verhuisorganisatie is vooruitstrevend op het gebied van elektrisch verhuizen. Voor deze verhuizing in Veenendaal werkte Mondial samen met Breytner, waardoor er een 100% elektrische verhuiswagen ingezet kon worden.
Het reduceren van CO2-uitstoot is één van de pijlers van het mvo-beleid van Mondial Waaijenberg. Maatschappelijk verbeterd ondernemen staat namelijk centraal in de gehele bedrijfsvoering. Het bedrijf investeert onder meer in social return on investment. Daarnaast helpen wij klanten met circulair ondernemen door ons innovatieve opslag- en beheerprogramma MoBis. Met deze online tool wordt hergebruik van de eigen inventaris gestimuleerd.   

Maatregelen

Momenteel gelden er strenge maatregelen vanuit de overheid vanwege het coronavirus. Het uitvoeren van een verhuizing vraagt dan ook om een aangepaste werkwijze. In overleg met de Patrimonium heeft Mondial Waaijenberg een plan van aanpak gemaakt voor deze kantoorverhuizing. Er is voor gekozen om de werkzaamheden te verspreiden over verschillende dagen. Hiermee wordt het aantal contactmomenten zo veel mogelijk beperkt. Veiligheid staat in deze coronacrisis tenslotte voorop. “Ondanks de beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen, is het allemaal heel vlot gegaan”, blikt Van Haarst dan ook tevreden terug.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een zero emissie verhuizing? Neem dan contact met ons op!