Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Verhuisbedrijf Henneken presenteert duurzaamheidsverslag 2017

Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft het duurzaamheidsverslag 2017 gepresenteerd. Hiermee laat het bedrijf zien welke maatregelen er worden genomen om de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te behalen.

Duurzaamheidsverslag Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer staat duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Het verhuisbedrijf stelt zich onder meer ten doel om 100 procent klimaatneutraal te zijn, de uitstoot van fijnstof door verhuiswagens te verlagen en het energieverbruik van het bedrijfsgebouw te beperken. In het duurzaamheidsverslag laat het verhuisbedrijf zien hoe ze deze doelen realiseert. Zo werd er onder meer een elektrisch verhuisbusje aangeschaft en werden er zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand geplaatst. Met deze laatste actie wordt voor 85 procent voorzien in de energiebehoefte. Mondial Henneken laat in het verslag tevens zien dat ze op álle vlakken bezig is met duurzaam ondernemen. Zo streeft het bedrijf er bijvoorbeeld naar om overtollig meubilair na een verhuizing een tweede leven te geven.

Mondial Henneken is daarnaast een bedrijf dat maatschappelijk zeer betrokken is. Dat blijkt wel uit het feit dat ze wederom het SEBO-keurmerk mocht ontvangen van de gemeente Zoetermeer. SEBO staat voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemers.