Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Verhuisbedrijf Henneken ontvangt wederom SEBO-certificaat

Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft als maatschappelijk betrokken bedrijf wederom het SEBO-keurmerk ontvangen. Dit certificaat is een waardering van de gemeente Zoetermeer voor ondernemingen die een goed personeelsbeleid hebben en zich maatschappelijk inzetten.

SEBO Henneken

Foto: Ton van Zeijl

Investeren in werkgelegenheid voor kwetsbare groepen, samenwerken met andere partijen binnen de gemeente en sponsoring van goede doelen: er zijn diverse criteria waar bedrijven aan moeten voldoen om het SEBO-keurmerk te ontvangen. SEBO staat voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemers.

Maatschappelijk betrokken

Mondial Verhuisbedrijf Henneken ontving twee jaar geleden voor het eerst het certificaat en mocht onlangs wederom het keurmerk in ontvangst nemen tijdens een bijeenkomst van Ter Zake Het Ondernemershuis.

Het verhuisbedrijf uit Zoetermeer zet zich op tal van gebieden in voor de maatschappij. Zo worden bijvoorbeeld vacatures binnen het bedrijf altijd eerst bij het Werkgevers Service Punt uitgezet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om aan de slag te gaan. Daarnaast is Mondial Henneken een Erkend leerbedrijf en heeft het permanent één stageplaats voor jongeren die een chauffeursopleiding willen volgen. Bovendien worden er regelmatig praktijk/gastlessen gegeven en kunnen geïnteresseerde scholieren snuffelstages volgen. Voor het eigen personeel wordt er daarnaast flink geïnvesteerd in opleidingsmogelijkheden. Op die manier hebben werknemers de kans om zich verder te ontwikkelen en om zichzelf uit te blijven dagen in hun werk.

Naast de inspanningen op het gebied van werkgelegenheid is Mondial Henneken ook maatschappelijk actief. Zo worden er structureel evenementen gesteund, zoals het christelijk jongerenevent Impact, en is het bedrijf sponsor van diverse goede doelen en clubs.

SEBO keurmerk