Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

DCV Toernooien met springkussen

Het Mondial springkussen als rustpunt

DCV Toernooien is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi in Krimpen aan den IJssel. Duizenden spelers en bezoekers bevolken 3 weken lang de velden van de voetbalvereniging DCV. En al die bezoekers zijn niet alleen maar aan het voetballen natuurlijk.

DCV Toernooien Mondial Movers Springkussen

Thuistoernooien

In het kader van de DVC Toernooien 2017 zijn er maar liefst 3 voetbaltoernooien georganiseerd. Beginnend op Hemelvaartsdag 25 mei 2017 en eindigend op zaterdag 10 juni.  Veel van de spelers zijn jongeren tussen de 9 en 19 jaar, maar ook de pupillen komen aan bod. Dit allemaal terwijl de senioren ook nog hun eigen toernooi spelen.

DCV Toernooien

Er komen heel veel bezoekers af op het toernooi en niet iedereen kan tegelijk spelen. Zeker voor de jongste deelnemers duurt wachten nogal lang. Daarom wordt er ieder jaar iets extra’s gedaan om de jeugd plezier te laten hebben. Dit jaar was het Mondial Movers springkussen alle weken op het terrein aanwezig. Het is volop in gebruik geweest, om te springen, maar ook om even uit te rusten tussen de wedstrijden door.

Vrijwilligers

De toernooien worden mogelijk gemaakt door de inzet van tientallen vrijwilligers. Het is natuurlijk prachtig om te zien met hoeveel enthousiasme er in de vereniging gewerkt wordt om er een succes van te maken.

Succes

Ook voor Mondial Movers was de sponsoring een succes. Meerdere bezoekers gaven aan ofwel al met een Mondial Verhuisbedrijf verhuisd te zijn, ofwel binnenkort te gaan verhuizen en dan zeker een offerte aan te vragen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, maakt op deze manier haar goede naam weer waar.

DCV Toernooien Publiek Mondial Movers