Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Springkussen verhuisbedrijf in gebruik

Afgelopen zondag, tussen de opslagcontainers van het Inboedelhotel, verscheen er een hele aparte verhuiswagen bij Mondial van Dijk Verhuizingen uit Beugen. Eén zonder motor of deuren, maar wel voldoende groot om ook een hoop plezier mee te beleven.

verhuisbedrijf mondial movers

Mondial Van Dijk Verhuizingen, had voor het Sinterklaasfeest alvast een bijzonder sinterklaascadeau klaargezet. Afgelopen zondag stond tussen de verschillende opslagcontainers ineens een groot springkussen. De verhuizer had  voor deze speciale gelegenheid familie, kinderen en ouders uitgenodigd om samen met Sinterklaas en Zwarte Piet het nieuwe springkussen in te wijden en natuurlijk ook om het Sinterklaasfeest alvast te vieren.

Het springkussen van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, kan door het hele land bij de vestigingen van het verhuisbedrijf worden ingezet. Dit was de eerste gelegenheid waarbij het nieuwe springkussen in gebruik was

De kinderen konden zich uitstekend vermaken op het springkussen, dat speciaal in de vorm van een verhuiswagen en in de huisstijl van Mondial Movers ontworpen is. Tevens was het direct een goede test of langdurig plezier het springkussen wel aankan. De berichtgeving vertelt ons niet helemaal of Sinterklaas zelf ook op het springkussen is geweest, maar wij kunnen ons voorstellen dat de verleiding toch te groot was om ook niet even zelf wat rond te springen. Wij weten wel dat het een hele gezellige middag is geweest en dat de kinderen allen een traktatie van Sinterklaas hebben gehad.

Het springkussen staat nu veilig en droog opgeslagen op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam. Wachtend om op een volgende locatie bij één van de 28 Mondial vestigingen weer veel kinderen vrij rond te laten springen.

Mondial Van Dijk Verhuizingen

De verhuizer uit Beugen is opgericht in 1945 door de grootvader en vader van de huidige directie. In het pand op de Voordtstraat 8 in Beugen wordt de traditie van het verhuizen met gemotiveerde en vakbekwame verhuizers, onder leiding van Roel van Dijk, voortgezet. Met moderne en vooral duurzame middelen wordt het de klant gemakkelijk gemaakt door de altijd vriendelijke verhuizers.