Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Boekhandel Paagman gevestigd in monumentaal pand

Verhuizers van Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen zijn de afgelopen dagen druk geweest met de uitvoering van de verhuizing van Boekhandel Paagman in het centrum van Den Haag.

boekhandel mondial movers

Het ruime aanbod aan boeken en kantoorartikelen van Boekhandel Paagman, betekent dat er veel spullen verhuist moesten worden. Een hele klus voor de verhuizers, zeker midden in het centrum van Den Haag.

In 2014 nam Paagman de boekwinkel “Verwijs, Selexyz, De Slegte en Polare” over in het centrum van Den Haag. Nu was het tijd voor de vestiging aan de Spuistraat om te verhuizen en een nieuw hoofdstuk te beginnen in het prachtig gerenoveerde pand aan de Lange Poten 41.

Het verhuizen van boekhandel Paagman naar een monumentaal pand in dé stad van de verhuizers van Mondial van der Velde ’t Veentje was voor de verhuizers mooi om mee te maken. Natuurlijk kwam ook de volledig elektrische verhuiswagen goed tot zijn recht in de straten van Den Haag, om de verhuizing zo schoon mogelijk uit te voeren. De verhuizing is soepel en binnen de geplande tijd uitgevoerd.

Het gehele weekend zijn er verschillende activiteiten rondom de opening van Boekhandel Paagman. De boekhandel wordt vandaag, vrijdag 13 februari, om 16.00 uur geopend door Burgemeester Van Aartsen van Den Haag. Tijdens de opening kan de Haagse flamingogroep, De Règâhs, natuurlijk niet ontbreken. Deze groep is wereldberoemd in Den Haag en zorgt voor de muzikale afsluiting.

Paagman Boekhandel

Paagman werd op 1 november 1951 opgericht als Boekhandel Paagman. In 1977 startte de zoon van de heer Gerard Paagman sr. zijn eigen kantoorvakhandel. Met twee grote winkels in Scheveningen en het centrum van Den Haag zorgt Boekhandel Paagman voor een groot aanbod aan boeken en kantoorartikelen.