Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers: samenwerking bekrachtigd in overeenkomst

Verhuisbedrijf Mondial Movers heeft met een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst de kwaliteit voor de toekomst gewaarborgd. Het verhuisbedrijf heeft 28 vestigingen door heel Nederland. Door goed met elkaar samen te werken kan het sterke merk van Mondial Movers verder uitgebouwd worden.

Samenwerkings overeenkomst verhuisbedrijf Mondial Movers MoLo

De overeenkomst werd getekend tijdens een bezoek aan een beurs in Duitsland, de MöLo.

De eerste samenwerkingsovereenkomst, tussen Mondial Movers en de lokale vestigingen, werd in 2006 opgesteld. Eerder dit jaar werd het document uitgebreid onder de loep genomen. Het werd namelijk hoog tijd om een vernieuwde versie te maken voor te toekomst. In de vernieuwde overeenkomst staan onder andere afspraken over het uitdragen van de huisstijl voor de herkenbaarheid en de manier van samenwerking tussen de vestigingen onderling.

Overeenkomst

Het document werd ondertekend tijdens een bezoek aan een beurs in het Duitse Kassel: de MöLo. Dit is een beurs die geheel in het teken stond van transport en logistiek. Ideeën als het gaat om het maken van een logistieke planning bij internationale transporten, tips voor het verhuizen van een piano, de nieuwste verhuisliften: bezoekers konden op het evenement allerlei ideeën opdoen voor hun eigen vakgebied.

Mondial Kattenberg tekent de overenkomst

Onderweg naar Kassel werd er door de aandeelhouders vergaderd in een VIP-bus en was er onderweg tijd om te genieten van een typisch Duitse maaltijd (schnitzel). Zowel tijdens als na afloop van de beurs was er voor de ‘Mondial Movers-crew’ alle tijd om met elkaar bij te praten. Het verhuisbedrijf heeft in alle provincies van Nederland vestigingen. Zo’n uitstapje is voor de eigenaren bij uitstek een goed moment om elkaar in een informele setting te spreken.
Mondial Movers staat bekend als ‘de vriendelijke verhuizer’ en is koploper op het gebied van duurzaam verhuizen. Meer informatie over het verhuisbedrijf is te vinden op deze website.